maandag, maart 1, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Noordwijk verliest punten tegen Hoek, DVS'33 en ONS Sneek scoren niet

Noordwijk verliest punten tegen Hoek, DVS’33 en ONS Sneek scoren niet

Noordwijk is er zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex niet in geslaagd om af te rekenen met Hoek (1-1). De ploeg kwam wel op voorsprong, maar door een treffer van Rik Impens werden de punten verdeeld. DVS’33 en ONS Sneek wisten in de onderlinge confrontatie beiden het net van de tegenstander niet te vinden (0-0).

- Advertentie -

Noordwijk – Hoek
De dit seizoen uitstekend presterende thuisploeg kwam na 49 minuten spelen op 1-0. Doelpuntenmaker was Brayen Brocker. Nog binnen het uur wist Hoek orde op zaken te stellen. Een goed uitgevoerde counter leverde de gelijkmaker op van Rik Impens (1-1). In de slotfase leek het erop dat Noordwijk toch de drie punten in eigen huis zou houden.  Het doelpunt van Thomas Reynaers werd door het arbitrale trio echter afgekeurd vanwege buitenspel.

DVS’33 – ONS Sneek
De ploeg uit Ermelo had voor de pauze moeite om ruimte te vinden in de hechte defensie van de Friese tegenstrever. In de eerste vijftien minute lukte dat wel een aantal keer door onder andere Benjamin Roemeon en Christiaan van Hussen, maar een doelpunt leverde dat niet op. Na ongeveer twintig minuten spelen wist ONS Sneek ook meer de aanval te zoeken dan eerder het geval was. In de tweede helft kwamen de gasten niet echt meer in de problemen en een 0-0 eindstand was dan ook niet heel erg vreemd te noemen.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES