dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsNoordwijkNoordwijk troeft concurrentie af en legt Emiel Wendt twee jaar extra vast

Noordwijk troeft concurrentie af en legt Emiel Wendt twee jaar extra vast

Emiel Wendt blijft Noordwijk trouw. De spits staat elk jaar in de belangstelling van clubs uit de Tweede Divisie, maar verlengde zijn contract met twee seizoenen.

,,Voetballen bij Noordwijk is voor mij het totaalplaatje. Ik speel wekelijks op het hoogste amateurniveau met een talentvol en hecht team dat bovenal veel plezier uitstraalt’’, zegt Wendt.

,,Als jongen van de club strijden om iedere Bollenstreekderby te winnen. Tel daar de groeiende ambitie van de club bij op, waarbij we (na de mooie kampioensjaren) nu met het team en staf volop in ontwikkeling zijn richting een sterke Tweede Divisionist. Hier ben ik graag ook de komende twee seizoenen onderdeel van.’’

 

De spits stond – omdat hij ook op 10 kan spelen- in de belangstelling van een kapitaalkrachtige Tweede Klasser, maar gaat daar niet op in. De deal is ook een compliment voor voorzitter Henk Hoogervorst en TD Piet Vink.

,,Met zo een totaalplaatje heb ik geen reden om te kijken of het gras elders groener is. Noordwijk is mijn club en blijft ook voor altijd mijn club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD