maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsNoordwijkNoordwijk schakelt snel en trekt nieuwe aanvaller aan

Noordwijk schakelt snel en trekt nieuwe aanvaller aan

Het in de Tweede Divisie spelende Noordwijk is er op zeer korte termijn in geslaagd om een opvolger te vinden voor de recent vertrokken aanvaller Youssef El Khachati. De club maakte via de officiële kanalen de komst bekend van Joost van den Boogaard.

De nieuwe aanwinst komt over van tweedeklasser BVC Bloemendaal waar hij al jaren een van de sterkhouders was. Volgens Noordwijk stond Van den Boogaard al langer op het verlanglijstje. Vorige week maakte ElKhachati alsnog de overstap naar een betaald voetbal organisatie (KVC Westerlo) waardoor er een nieuwe aanvaller gezocht moest worden door Noordwijk.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD