zondag, september 19, 2021
HomeClubsNoordwijkNoordwijk pikt versterking op bij Almere City

Noordwijk pikt versterking op bij Almere City

Noordwijk heeft zich voor komend seizoen versterkt met Sam Willemse. De vleugelverdediger komt over van Almere City FC, waar hij uitkwam in het Onder 21-team.

Eerder was Willemse actief bij FC Lisse, sv Hoofddorp, Alphense Boys en Koninklijke HFC. De vleugelverdediger kiest bewust voor de Tweede Divisie. ,,Het was echter een vervelend seizoen bij Almere City en Sam heeft lang stilgestaan. Het plezier terugvinden in het voetbal staat voorop en de Tweede Divisie is nog steeds een behoorlijk niveau”, stelt zaakwaarnemer Stefano van Delden.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD