Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Noordwijk heer en meester tegen VVOG, DVS’33 haalt hard uit tegen SJC

Noordwijk heer en meester tegen VVOG, DVS’33 haalt hard uit tegen SJC

Noordwijk had zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex weinig moeite met VVOG. De thuisploeg stond na tien minuten spelen al op een ruime voorsprong van 3-0 en wist dat uit te breiden naar 6-1. DVS’33 was in deze speelronde ook goed voor een half dozijn treffers, de ploeg won met 6-3 van SJC. 

Noordwijk – VVOG
De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken in het treffen met VVOG. In de vijfde minuut betekende een harde knal van Denzel James de 1-0 in het voordeel van Noordwijk. Na de openingstreffer nam Noordwijk geen gas terug en drie minuten later wist het de voorsprong te verdubbelen, nu was het Roshanali die als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier werd geschreven (2-0). In de tiende minuut ging de bal op de stip voor Noordwijk en wist Thomas Reynaers de stand naar 3-0 te tillen. Na iets meer dan een uur spelen mocht Reynaers weer aanleggen vanaf de penaltystip en ook nu liet hij het net weer trillen (4-0). Nog voor de pauze stond de 5-0 op het scorebord, Westdijk was de doelpuntenmaker. In de tiende minuut van de tweede helft deed VVOG iets terug door Mike Ahrens (5-1).  Na een uur spelen bracht Wendt de stand op 6-1 door een benutte strafschop.

DVS’33 – SJC
In Ermelo werd zaterdagmiddag clubhistorie geschreven. Na twaalf seconden spelen stond de 1-0 namelijk al op het scorebord. Olivier Pilon veroverde de bal direct na de aftrap en liet even later doelman Schelvis kansloos (1-0). Deze treffer betekende volgens de twitterpagina van DVS’33 de snelste treffer ooit in dienst van het eerste elftal van de club. Twee minuten na de openingstreffer was er weer gejuich te horen op het sportpark. Een aanval werd doeltreffend afgerond door Öztürk (2-0). DVS’33 leek de wedstrijd in handen te hebben, maar in de 25ste minuut kwam de hoop bij de gasten terug op een goed resultaat door een treffer van Duindam (2-1). Na 54 minuten spelen wist DVS’33 de voorsprong weer te vergroten. Na goed voorbereidend werk van Pilon kwam de bal bij Roemeon die fraai af wist te ronden (3-1). In de 62ste minuut werd de wedstrijd voortijdig beslist nadat Öztürk een strafschop binnen schoot (1-2).  Pilon was zes minuten later weer trefzeker, nu op aangeven van Roemeon (5-1). In de laatste tien minuten van de wedstrijd kam SJC nog wel terug tot 5-3, maar de doelpunten van El Baouchi en Mike van Toor waren onvoldoende om minimaal één punt te pakken.  Het slotakkoord was weer voor DVS’33, Pilon was nu de aangever de De Ruiter bepaalde de eindstand op 6-3.

DVS-TV | Een bliksemstart voor DVS’33 Ermelo. Olivier Pilon scoort de 1-0 al na 12 seconde. #dvssjc pic.twitter.com/DH6AexYxb9

— DVS’33 Ermelo (@DVS33NL) 6 oktober 2018

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag