Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Noordwijk en Quick Boys houden elkaar in evenwicht

Noordwijk en Quick Boys houden elkaar in evenwicht

Noordwijk en Quick Boys blijven ook na speelronde veertien de nummers één en twee van de ranglijst. De ploegen hielden elkaar in evenwicht in een niet al te enerverende topper (1-1). Door de puntendeling wisten de teams de ongeslagen status te behouden. 

Van Staveren en Kaars
In de eerste tien minuten van de wedstrijd was er weinig verschil te merken tussen de beiden teams. Noordwijk kende wel twee blessuregevallen waardoor het spel enige tijd stil lag. Doelman Rondeltap en Michel konden echter na behandeling weer verder spelen. De eerste echte kans van de wedstrijd kwam op naam van Nick van Staveren, zijn schot werd echter gekeerd door doelman Paul van der Helm. Na wat mogelijkheden voor de twee ploegen werd de eerste treffer van de middag geproduceerd door Van Staveren (1-0), dit in de 35ste minuut. Net voor de pauze kwamen de gasten op gelijke hoogte. Dennis Kaars plaatste met zijn treffer de 1-1 op het scorebord.

Hoger tempo
In de tweede helft waren er in de eerste minuten gevaarlijke situaties te noteren voor het doel van Quick Boys, maar ook deze ploeg liet zich zien in aanvallend opzicht. Zo schoot Jeffrey Ket in de vijftigste minuut van 25 meter rakelings naast het doel van de tegenstander. In het eerste kwartier van deze speelhelft was het tempo beduidend hoger dan in het eerste gedeelte van het duel, maar ook nu waren er weinig kansen te noteren. In een gelijk opgaande strijd leek Quick Boys in de 76ste minuut toch aan de leiding te komen. Na een prima aanval kwam de bal bij Kaars terecht, zijn inzet werd echter op fraaie wijze gered door doelman Rondeltap.

Kansen
Noordwijk kon vervolgens niet achterblijven en kreeg via Wendt ook een goede mogelijkheid om tot een treffer te komen. Op aangeven van Van Staveren kwam hij oog in oog te staan met doelman Van der Helm, maar laatstgenoemde kwam als winnaar uit de strijd. Drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd moest Noordwijk verder met één man minder, dit vanwege de rode kaart die werd gegeven aan Sander Bosma. In de blessuretijd werd Noordwijk nog gevaarlijk vanuit een counter, maar James legde de bal achter de inkomende aanvaller waardoor er bij het affluiten van de scheidsrechter geen winnaar was. (1-1).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag