Volg ons

Tweede Divisie

Noordwijk-doelman Wolsheimer naar tweedeklasser

Noordwijk-doelman Wolsheimer naar tweedeklasser

Sven Wolsheimer zal deze zomer de Tweede Divisie verruilen voor de tweede klasse. De sluitpost van Noordwijk verkast naar het Zoetermeerse DSO, waar hij tot 2014 voor speelde.

Wolsheimer besloot, ondanks het feit dat hij dit seizoen eerste keus is in het doel op Duinwetering, om te vertrekken bij Noordwijk. ,,Na een aantal gesprekken is in goed onderling overleg besloten dat Sven op zoek gaat naar een nieuwe club voor het volgend seizoen. Nadat hij dit seizoen overkwam van Scheveningen en de competitie begon als tweede keeper achter Mike van Vliet kwam hij na een blessure van Mike als eerste keeper in het elftal. Omdat hij dit tot op heden naar volle tevredenheid invult is ook na het herstel van Mike gekozen om Sven onder de lat te laten staan”, schreef Noordwijk eerder over het vertrek van de doelman.

Wolsheimer speelde pas een jaar bij Noordwijk, nadat hij over was gekomen van Scheveningen, waar hij vijf seizoenen speelde.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie