Volg ons

Derde Divisie

Noordwijk-coach Zethof: ‘Volgens mij deden we niet zoveel onder voor FC Twente’

Noordwijk-coach Zethof: ‘Volgens mij deden we niet zoveel onder voor FC Twente’

Met opgeheven hoofd vloog Noordwijk dinsdagavond uit het bekertoernooi. De Derde Divisionist hield meer dan knap stand in de Grolsch Veste tegen FC Twente. Na afloop dan ook veel trotse gezichten.

,,We hebben ons best gedaan om van achteruit te voetballen, je zag dat we dat durfden. Ik denk dat het af en toe vrij aardig lukte om onder de druk van Twente uit te voetballen. Voor de rest was het gewoon genieten om hier op het veld te staan”, sprak doelpuntenmaker Emiel Wendt tegen FOX Sports.

Coach Kees Zethof zag zelfs dat Noordwijk misschien nog wel meer had kunnen halen in Enschede: ,,Ik heb een hekel aan verliezen. De laatste 18 officiële wedstrijden zijn we ongeslagen, vandaag verlies je en daar houd ik toch wel een beetje een zuur gevoel aan over. Ik ben natuurlijk niet neutraal, maar volgens mij deden we niet zoveel onder voor Twente. Je moet wel zo eerlijk zijn om te zeggen dat je ziet dat Twente wel de betere ploeg is, laat dat duidelijk zijn. Ik vond de manier waarop we het samen deden niet verkeerd. Behalve het resultaat pakte het best aardig uit.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie