Volg ons

Derde Divisie

Noordwijk-coach Zethof: ‘Mooi om te zien wat de jongens voor elkaar krijgen’

Noordwijk-coach Zethof: ‘Mooi om te zien wat de jongens voor elkaar krijgen’

Noordwijk zorgde misschien wel voor dé verrassing door Sparta uit de beker te kegelen. Coach Kees Zethof was dan ook na afloop zeer content met zijn ploeg.

,,Voor de wedstrijd kwam het bericht door in de kleedkamer dat AFC er vijf had gemaakt tegen Telstar, dus toen zei ik gekscherend: dan moeten wij er zes maken”, lacht hij in gesprek met Omroep West. ,,Het is niet zo dat het in de lijn der verwachting lag, maar het is wel mooi om te zien wat de jongens voor elkaar krijgen.”

,,Ik zei op de bank nog tegen Marcel Akerboom: we komen na 15 minuten op voorsprong maar dat is eigenlijk te vroeg. Dan zie je toch dat Sparta een stapje extra zet. In de rust zei ik dan ook tegen de jongens: best wel gunstig dat we met 2-1 achterstaan, waarbij ik ook eigenlijk zei: maak die gelijkmaker niet te vroeg.”

Zethof wil zijn ploeg niet vergelijken met cupfighters uit het verleden: ,,Wat VVSB heeft gedaan is uniek. We zijn tevreden met dit resultaat en gaan ons zeker niet vergelijken met andere ploegen.”

Bekijk het gehele interview hieronder:

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie