donderdag, september 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNoordwijk boekt ruime zege op Achilles'29, SteDoCo heeft weinig moeite met SJC

Noordwijk boekt ruime zege op Achilles’29, SteDoCo heeft weinig moeite met SJC

Noordwijk beleefde zoals vooraf al was verwacht een niet al te zware middag op het eigen sportcomplex tegen Achilles’29. De nog ongeslagen ploeg won met ruime cijfers van de degradatiekandidaat (4-0). SteDoCo deed goede zaken door af te rekenen met SJC (5-1), Dos Santos was goed voor twee treffers.

Noordwijk – Achilles’29 
Vooraf werd gezien de stand op de ranglijst al rekening gehouden met een eenvoudige middag voor Noordwijk. De thuisploeg voldeed direct aan de verwachtingen en in de tweede minuut mocht de sluitpost van de Groesbekers de bal al uit het net halen, dit na een treffer van Emiel Wendt (1-0). Noordwijk wist pas in de tweede helft opnieuw het net te vinden. Tjeerd Westdijk plaatste de 2-0 op het scorebord. Na een klein uur spelen konden de supporters van de thuisploeg zonder al te veel spanning verder kijken naar de verrichtingen van het team, Denzel james was verantwoordelijk voor de 3-0 voorsprong. Nick van Staveren, die recent ook trefzeker was tegen DOVO, plaatste met zijn treffer de 4-0 eindstand op het scorebord.

SteDoCo – SJC Noordwijk 
In de negentiende minuut was er al een voorsprong voor SteDoCO. Dos Santos kopte na een voorzet vanaf de zijkant fraai binnen (1-0). Nog voor de pauze wist de thuisploeg de marge te vergroten. Vanaf de achterlijn werd de bal voorgegeven door Habtemariam en nog voordat Van Wanrooij de bal binnen kon tikken werd de doelman van SJC verrast door zijn eigen speler Bayram (2-0). In de 52ste minuut wist Dos Santos weer het net te vinden waardoor SteDoCo op weg ging naar een eenvoudige zege (3-0). In de 72ste minuut bepaalde Wesley Pollemans de stand op 4-0. De Groot deed nog wat terug in het voordeel van SJC, maar de eindstand werd bepaald op 5-1 door Medhani Habtemariam.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD