Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Noordwijk boekt ruime zege op Achilles’29, SteDoCo heeft weinig moeite met SJC

Noordwijk boekt ruime zege op Achilles’29, SteDoCo heeft weinig moeite met SJC

Noordwijk beleefde zoals vooraf al was verwacht een niet al te zware middag op het eigen sportcomplex tegen Achilles’29. De nog ongeslagen ploeg won met ruime cijfers van de degradatiekandidaat (4-0). SteDoCo deed goede zaken door af te rekenen met SJC (5-1), Dos Santos was goed voor twee treffers.

Noordwijk – Achilles’29 
Vooraf werd gezien de stand op de ranglijst al rekening gehouden met een eenvoudige middag voor Noordwijk. De thuisploeg voldeed direct aan de verwachtingen en in de tweede minuut mocht de sluitpost van de Groesbekers de bal al uit het net halen, dit na een treffer van Emiel Wendt (1-0). Noordwijk wist pas in de tweede helft opnieuw het net te vinden. Tjeerd Westdijk plaatste de 2-0 op het scorebord. Na een klein uur spelen konden de supporters van de thuisploeg zonder al te veel spanning verder kijken naar de verrichtingen van het team, Denzel james was verantwoordelijk voor de 3-0 voorsprong. Nick van Staveren, die recent ook trefzeker was tegen DOVO, plaatste met zijn treffer de 4-0 eindstand op het scorebord.

SteDoCo – SJC Noordwijk 
In de negentiende minuut was er al een voorsprong voor SteDoCO. Dos Santos kopte na een voorzet vanaf de zijkant fraai binnen (1-0). Nog voor de pauze wist de thuisploeg de marge te vergroten. Vanaf de achterlijn werd de bal voorgegeven door Habtemariam en nog voordat Van Wanrooij de bal binnen kon tikken werd de doelman van SJC verrast door zijn eigen speler Bayram (2-0). In de 52ste minuut wist Dos Santos weer het net te vinden waardoor SteDoCo op weg ging naar een eenvoudige zege (3-0). In de 72ste minuut bepaalde Wesley Pollemans de stand op 4-0. De Groot deed nog wat terug in het voordeel van SJC, maar de eindstand werd bepaald op 5-1 door Medhani Habtemariam.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag