maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie Noordwijk bindt Jong Sparta-middenvelder Nino Roffelsen

Noordwijk bindt Jong Sparta-middenvelder Nino Roffelsen

Noordwijk voegt deze zomer Nino Roffelsen toe aan haar selectie. De 22-jarige middenvelder komt over van Sparta Rotterdam.

- Advertentie -

Roffelsen werd de afgelopen jaren geplaagd door pech. ,,Nino begon zijn voetballoopbaan bij het Voorhoutse Foreholte waar zijn talent al snel werd opgemerkt door Feyenoord. In Rotterdam doorliep hij 10 jaar de gehele jeugdopleiding maar kon hij helaas de laatste stap naar de eerste selectie niet maken. Vervolgens haalde ADO hem naar Den Haag, waar hij door een langdurige hielspoorblessure weinig aan spelen toe kwam. Vorig seizoen maakte Nino de overstap naar Sparta, waar hij een blindedarmoperatie moest ondergaan en daardoor een groot gedeelte van de eerste competitiehelft miste. Nadat hij verlost was van al zijn blessureleed en weer volledig fit werd, duurde het niet lang voordat hij een basisplaats veroverde. Totdat het coronavirus de competitie vroegtijdig deed beëindigen”, is de lezen op de clubsite van Noordwijk.

Volgens de clubsite waren meerdere clubs in de markt voor de spelmaker: ,,Ondanks de belangstelling van een aantal Tweede Divisie clubs heeft hij zeer bewust voor Noordwijk gekozen.” Roffelsen: ,,Ik heb de afgelopen jaren regelmatig contact gehouden met de trainer en dat gaf mij het gevoel dat Noordwijk mij graag wilde hebben. Dit in combinatie met de aanvallende spelopvatting en het feit dat ik een groot gedeelte van de Noordwijk selectie al ken, heb ik besloten om voor Noordwijk te kiezen. Ik denk dat we met de zeer talentvolle selectie iets moois kunnen gaan neerzetten in de Tweede Divisie. Ik kan niet wachten om te gaan beginnen.”

Pieter Vink, bestuurslid technische zaken, is blij met de aanwinst: ,,Nino is een talent dat precies in het plaatje van Noordwijk past. Hij komt uit de directe omgeving en heeft een fantastische mentaliteit, gaat voorop in de strijd en is niet te beroerd om veel vuile meters te maken. Wij volgen Nino al enkele jaren en hebben regelmatig contact met hem gehouden. We zijn dan ook blij dat het nu tot een samenwerking is gekomen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES