maandag, november 29, 2021
HomeClubsNoordwijkNoordwijk beloont geblesseerde Nick van Staveren met tweejarig contract

Noordwijk beloont geblesseerde Nick van Staveren met tweejarig contract

In navolging van Emiel Wendt hebben nog vier spelers van vv Noordwijk bijgetekend.

Nick van Staveren kwam vanwege een blessure dit seizoen nog niet in actie. Na een geslaagde operatie aan zijn knie is hij op de goede weg om fit te worden. Ondanks zijn blessure tekende hij voor twee jaar bij.

Dylan Rietveld speelt nu voor het vierde jaar bij Noordwijk. De 25-jarige centrale verdediger heeft zijn contract met twee jaar verlengd.

 

Sem van Oosten heeft dit seizoen definitief de overstap gemaakt naar het eerste elftal. Hij kwam dit seizoen 4 keer als invaller in het veld en acht wedstrijden begon hij zelfs als basisspeler. De 19-jarige echte Noordwijker tekende voor twee jaar bij.

Toer Bouwman maakte twee seizoenen geleden de overstap van de amateurs van Ajax. Toer heeft zich in die twee seizoenen vast in het basisteam gespeeld. De 22-jarige multifunctionele verdediger zal ook volgend seizoen in het rood wit van Noordwijk zijn wedstrijden spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS