dinsdag, oktober 26, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNoordwijk-aanvaller James bereikt akkoord met Sparta Rotterdam

Noordwijk-aanvaller James bereikt akkoord met Sparta Rotterdam

Denzel James zal in de zomer van 2019 aansluiten bij de selectie van Sparta Rotterdam. De aanvaller van Noordwijk bereikte een akkoord met de winnaar van de eerste periodetitel van de Eerste Divisie, meldt de profclub op de officiële website.

Jeugdopleiding van Ajax
De 24-jarige James kwam in het verleden onder andere uit in de jeugdopleiding van Ajax. Vervolgens kwam hij via Kozakken Boys terecht bij zijn huidige club Noordwijk. De promovendus is na tien wedstrijden te vinden op de eerste plaats in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal met 24 punten, evenveel als de nummer twee Quick Boys.

Op de radar
Henk van Stee, technisch directeur van Sparta, gaf op de voornoemde website tekst en uitleg over de aanstaande overstap van James naar Rotterdam. ,,Denzel James is een pijlsnelle aanvaller die het tegenstanders enorm lastig kan maken. Hij stond al bij ons op de radar en in de bekerwedstrijd tegen Noordwijk liet hij zien dat die aandacht terecht was. We hebben afgesproken dat hij, na het afronden van de medische keuring, in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij ons gaat aansluiten.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD