Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Noordwijk-aanvaller James bereikt akkoord met Sparta Rotterdam

Noordwijk-aanvaller James bereikt akkoord met Sparta Rotterdam

Denzel James zal in de zomer van 2019 aansluiten bij de selectie van Sparta Rotterdam. De aanvaller van Noordwijk bereikte een akkoord met de winnaar van de eerste periodetitel van de Eerste Divisie, meldt de profclub op de officiële website.

Jeugdopleiding van Ajax
De 24-jarige James kwam in het verleden onder andere uit in de jeugdopleiding van Ajax. Vervolgens kwam hij via Kozakken Boys terecht bij zijn huidige club Noordwijk. De promovendus is na tien wedstrijden te vinden op de eerste plaats in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal met 24 punten, evenveel als de nummer twee Quick Boys.

Op de radar
Henk van Stee, technisch directeur van Sparta, gaf op de voornoemde website tekst en uitleg over de aanstaande overstap van James naar Rotterdam. ,,Denzel James is een pijlsnelle aanvaller die het tegenstanders enorm lastig kan maken. Hij stond al bij ons op de radar en in de bekerwedstrijd tegen Noordwijk liet hij zien dat die aandacht terecht was. We hebben afgesproken dat hij, na het afronden van de medische keuring, in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij ons gaat aansluiten.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag