vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieNoodlijdend DOVO verwacht niet dat Calderwood de handdoek zal gooien

Noodlijdend DOVO verwacht niet dat Calderwood de handdoek zal gooien

DOVO moet de broekriem financieel flink aantrekken en om die reden haar ambities naar beneden bijstellen. Van meedoen om promotie naar de Tweede Divisie is nu handhaving in de Derde Divisie het devies. Toch verwacht bestuurslid Lenno van Kleef niet dat trainer en technisch manager Scott Calderwood de handdoek zal gooien.

,,Dat verwacht ik niet, maar dat weet je nooit. Al kan ik het me niet voorstellen, want deze problemen moeten ook bij andere clubs spelen”, zegt Van Kleef tegen het AD. ,,We hebben Scott gevraagd wat volgens hem nodig is om een elftal samen te stellen dat zich kan handhaven. Dat heeft hij ons laten weten en daarmee zijn we met z’n allen aan de slag. Ook Scott weet dat de wereld er binnen een paar maanden anders uit kan zien. Misschien is er dan meer ruimte.”

Toch begrijpt DOVO wel dat er ongetwijfeld teleurstelling zal zijn bij Calderwood. ,,Ik kan me voorstellen dat er een vorm van teleurstelling bij hem is. Scott is binnengehaald vanuit een bepaalde ambitie, namelijk meedoen in de top van de derde divisie en wie weet promoveren. Maar hij begrijpt heel goed dat alles dramatisch is veranderd. Scott zegt dat hij ervoor wil gaan en wij hebben het volste vertrouwen in hem als trainer en technisch manager.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD