Volg ons

Derde Divisie

Noodlijdend DOVO verwacht niet dat Calderwood de handdoek zal gooien

Noodlijdend DOVO verwacht niet dat Calderwood de handdoek zal gooien

DOVO moet de broekriem financieel flink aantrekken en om die reden haar ambities naar beneden bijstellen. Van meedoen om promotie naar de Tweede Divisie is nu handhaving in de Derde Divisie het devies. Toch verwacht bestuurslid Lenno van Kleef niet dat trainer en technisch manager Scott Calderwood de handdoek zal gooien.

,,Dat verwacht ik niet, maar dat weet je nooit. Al kan ik het me niet voorstellen, want deze problemen moeten ook bij andere clubs spelen”, zegt Van Kleef tegen het AD. ,,We hebben Scott gevraagd wat volgens hem nodig is om een elftal samen te stellen dat zich kan handhaven. Dat heeft hij ons laten weten en daarmee zijn we met z’n allen aan de slag. Ook Scott weet dat de wereld er binnen een paar maanden anders uit kan zien. Misschien is er dan meer ruimte.”

Toch begrijpt DOVO wel dat er ongetwijfeld teleurstelling zal zijn bij Calderwood. ,,Ik kan me voorstellen dat er een vorm van teleurstelling bij hem is. Scott is binnengehaald vanuit een bepaalde ambitie, namelijk meedoen in de top van de derde divisie en wie weet promoveren. Maar hij begrijpt heel goed dat alles dramatisch is veranderd. Scott zegt dat hij ervoor wil gaan en wij hebben het volste vertrouwen in hem als trainer en technisch manager.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie