dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNog één probleem bij Rijnsburg: "Kansen benutten"

Nog één probleem bij Rijnsburg: “Kansen benutten”

Rijnsburgse Boys lijkt eindelijk op de goede weg te zijn. Na de overwinning op Quick Boys wist de ploeg van trainer Pieter Mulders namelijk door te drukken tegen ODIN’59 met 4-2. De achterstand op de kopgroep is nog altijd groot, maar de Uien kruipen wel omhoog.

Verteld wat we moesten doen

“Tegen Quick Boys hebben we een goede wedstrijd neergezet. De trainingsweek was ook prima en elkaar verteld wat we moesten doen. Drie punten behalen was het doel en dat hebben we gedaan”, vertelde Mulders tegenover Omroep West. Dat het nog spannend werd tegen ODIN’59 kon de trainer eenvoudig verklaren. “Kansen benutten, zo simpel is het. In het eerste halfuur zijn we heer en meester. We maken 1-0, alleen niet de tweede en de derde.”

Eén over twaalf

Het roer is nu dan ook om op De Middelmors. “Tegen Quick Boys was het gewoon één over twaalf. We moesten gewoon wat anders. Ik was blij dat er wat geblesseerden terug waren, dus dat heb ik ook gewoon toegepast. Dat pakte goed uit en nu ook.”

Bekijk het volledige interview met Pieter Mulders

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD