Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Nog één probleem bij Rijnsburg: “Kansen benutten”

Nog één probleem bij Rijnsburg: “Kansen benutten”

Rijnsburgse Boys lijkt eindelijk op de goede weg te zijn. Na de overwinning op Quick Boys wist de ploeg van trainer Pieter Mulders namelijk door te drukken tegen ODIN’59 met 4-2. De achterstand op de kopgroep is nog altijd groot, maar de Uien kruipen wel omhoog.

Verteld wat we moesten doen

“Tegen Quick Boys hebben we een goede wedstrijd neergezet. De trainingsweek was ook prima en elkaar verteld wat we moesten doen. Drie punten behalen was het doel en dat hebben we gedaan”, vertelde Mulders tegenover Omroep West. Dat het nog spannend werd tegen ODIN’59 kon de trainer eenvoudig verklaren. “Kansen benutten, zo simpel is het. In het eerste halfuur zijn we heer en meester. We maken 1-0, alleen niet de tweede en de derde.”

Eén over twaalf

Het roer is nu dan ook om op De Middelmors. “Tegen Quick Boys was het gewoon één over twaalf. We moesten gewoon wat anders. Ik was blij dat er wat geblesseerden terug waren, dus dat heb ik ook gewoon toegepast. Dat pakte goed uit en nu ook.”

Bekijk het volledige interview met Pieter Mulders

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag