Volg ons

Eerste Divisie

Nipte zege FC Twente op bezoek bij Jong AZ

Nipte zege FC Twente op bezoek bij Jong AZ

FC Twente heeft op bezoek bij Jong AZ een 1-2 zege geboekt. Het duel in het AFAS stadion werd in de slotfase nog spannend.

Twente kreeg na ruim een kwartier spelen via Tom Boere een aardige kans op de 0-1, maar de spits kopte naast. In de minuten die volgden waren ook Espinoza en Bijen dichtbij. Aan de andere kant was Jamie Jacobs gevaarlijk voor de Alkmaarders, evenals Jelle Duin. Het duel golfde dan ook flink op en neer. Vlak voor rust opende Boere alsnog de score: 0-1.

Jong AZ ging op jacht naar de gelijkmaker, maar kreeg daarvoor ook de rekening gepresenteerd. Tien minuten voor tijd leek Matt Smith het duel met een volley te beslissen: 0-2. Ferdy Druijff maakte het treffen echter alsnog spannend door de 1-2 binnen te koppen. Aitor Cantalapiedra had daarna de spanning kunnen wegnemen, maar hij miste de kans op 1-3.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie