maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagNijhuis wil niet weg bij Quick'20, maar krijgt geen nieuw contract

Nijhuis wil niet weg bij Quick’20, maar krijgt geen nieuw contract

De wegen van Quick’20 en Rene Nijhuis scheiden na dit seizoen. De club maakte bekend dat beide partijen op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Toch is Nijhuis niet erg blij dat hij na drie seizoenen moet vertrekken bij de club uit de Derde Divisie Zondag.

Doelen

De bekendmaking komt op een vreemd moment. Quick’20 presteert dit seizoen goed in de Derde Divisie onder Nijhuis, met een gedeelde tweede plaats. Tegenover Tubantia liet Nijhuis weten dat hij graag langer was gebleven bij de club uit Oldenzaal. “Jammer. Ik heb een ploeg bij elkaar gebracht met een goed niveau. Zonder die groep hadden we nooit op dit niveau gespeeld. Ik zie nog voldoende rek in de selectie. Het gaat nu goed, maar we zijn nog niet klaar. We hebben doelen, om de tweede divisie te halen. Daar had ik nog wel een extra jaar voor nodig gehad, want dit seizoen komt dat misschien te vroeg.”

Vast contract

Hoewel Nijhuis erkende dat er een aantal spelers niet achter hem staan, kan de oefenmeester zich nauwelijks voorstellen dat dit een reden is geweest voor Quick’20 om zijn contract niet te verlengen. De coach vermoedt dat er iets anders aan de hand is. Volgend seizoen zou namelijk zijn vierde jaar worden als trainer van Quick’20. “Dan moet de club mij geloof ik een vast contract geven, dus dan maakt het de keuze misschien ook wel makkelijker om afscheid te nemen.” Ondanks de teleurstelling is Nijhuis van plan het goed af te sluiten. “Het gaat nu goed en we hopen deze lijn zo lang mogelijk vast te houden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD