maandag, juli 4, 2022
HomeAfrica Cup of NationsNigeria vs Soedan voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Nigeria vs Soedan voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Zaterdagmiddag trappen Nigeria en Soedan de 17:00 af in Abuja Stadium.  Weten op welk van deze landen je moet inzetten? We hebben de statistieken voor je op een rij gezet! 

Nigeria is de Africa Cup winnend gestart door met 1-0 Egypte te verslaan. Dit terwijl Soedan eindige met een remise tegen Guinee-Bissau. Dit zal betekenen dat het voor Soedan erg belangrijk is om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Gezien het feit dat ze hierna ook Egypte nog zullen treffen. Mochten ze nog kans willen maken om de laatste 16 van de Africa Cup te bereiken. 

 VS

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 17:00, Stade Omnisport de Garoua

Nigeria vs Soedan voorspelling: Afrika Cup voorspelling

Van te voren is door de bookmakers Nigeria duidelijk favoriet voor deze wedstrijd, dat is ook wel te begrijpen als je recente resultaten en hun huidige FIFA ranking bekijkt. Op het moment is Nigeria de nummer 36 van de wereld terwijl Soedan niet eens in de top 100 staat. Soedan is op het moment nummer 124 van de wereld. 

In de eerste wedstrijd heeft Nigeria weten te winnen van de 1 van de favorieten: Egypte met Mo Salah in de basis, dit terwijl Soedan het niet lukte om te scoren tegen Guinea-Bissau, een land die ook niet de top 100 van de FIFA ranking weet te halen. 

Nigeria verschijnt waarschijnlijk aan de aftrap met doelpuntenmachines Iheanacho, Ighalo en Umar. Wat bijna gelijk staat aan garantie voor doelpunten, niet voor niets dat Bet365 maar 1.06 geeft voor het scoren van 1 doelpunt door Nigeria. 

Onderling resultaat
In de laatste vier wedstrijden Nigeria vs Soedan heeft Nigeria drie keer gewonnen. In de meeste gevallen ging het on een puntenverschil van twee doelpunten meer. Wel is de laatste onderlinge wedstrijd gespeeld op 31 januari 2018. Dus dat zal niet veel zeggen over de huidige onderlinge krachtsverhouding. 

Waar wel wat over te zeggen valt zijn de laatste resultaten die de teams geboekt hebben. Soedan heeft van de laatste 5 wedstrijden er 3 verloren en 2 keer gelijkgespeelt terwijl Nigeria er 3 heeft gewonnen, 1 gelijk heeft gespeeld, en 1 keer heeft verloren.

Egypte
Waar Nigeria Egypte afgelopen week opzij heeft weten te zetten, speelde Soedan een maand geleden ook een wedstrijd tegen Egypte. Het resultaat? 5-0 voor Egypte. Waarschijnlijk zegt dit meer over de onderlinge krachtsverhouding tussen de twee verschillende teams. 

Nigeria vs Soedan: Afrika Cup goktips

We gebruiken voor het bepalen van de odds de bookmaker Bet365. Deze bookmaker staat bekend om zijn hoge odds en hebben daarnaast ook de rechten voor de Africa Cup weten te bemachtigen, dit betekent dus dat je alle wedstrijden live kunt kijken via deze bookmaker. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken, eenmalig 5 euro te storten, en vanaf dan kun je alle wedstrijden kijken. 

Het is dus wel duidelijk dat Nigeria de grote favoriet is voor een overwinning op Soedan. Denk jij hier anders over? Dan kan dat aardig lucratief uitpakken, de odds op Sudan zijn namelijk 19 keer je inzet. Mocht je geld inzetten op winst voor Nigeria krijg je 1.22x je inzet terug. 

Het aanvals-duo van Nigeria staat bekend om het scorend vermogen, vandaar dat het aardig interessant kan zijn om in te zetten op meerdere doelpunten die zullen vallen deze wedstrijd. De odds hiervoor zijn als volgt: 

Meer dan 0.5: 1.083
Meer dan 1.5: 1.36
Meer dan 2.5: 2.20
Meer dan 3.5: 4.00
Meer dan 4.5: 9.00
Meer dan 5.5: 19.00
Meer dan 6.5: 41.00

Nigeria vs Sudan: Afrika Cup winkansen

We hebben de belangrijkste quoteringen van de wedstrijd voor je op een rij gezet. (Ook hier komen de quoteringen van Bet365, mocht je dus gebruik maken van een andere bookmaker dan kunnen de odds lager uitvallen.). 

Winst Nigeria: 1.22
Gelijkspel: 5.50
Soedan: 19.00
Meer dan 2.5 doelpunten: 2.20
Beide teams scoren: 3.75
0-0: 7.50

Belangrijke doelpuntenmakers:

Daarnaast zijn er ook mooie odds beschikbaar voor doelpuntenmakers. Scoort iemand uit het onderstaande rijte een doelpunt? Dan krijg je 2.20x je inzet terug! 

Kelechi Iheanacho (Nigeria): 2.20
Odion Jude Ighalo (Nigeria): 2.20
Sadiq Umar (Nigeria): 2.20

 

Nigeria vs Sudan Hoe claim ik mijn free bets

 

Door middel van Bet365 kun je gratis weddenschappen plaatsen. Met deze manier van  weddenschappen plaatsen betaal je niks voor het plaatsen van de weddenschap. Uiteindelijk kun je hierdoor veel winst overhouden. 

 

In de algemene voorwaarden lees je hoe je deze gratis weddenschappen kan gebruiken en of er andere haken en ogen aanzitten. Wil jij aan de slag met gratis weddenschappen van Bet365?

Wij bieden u de mogelijkheid. In de onderstaande link vindt u meer informatie over het claimen van free bets voor de Afrika Cup toernooi Nigeria vs Soudan.  

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS