maandag, september 27, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagNigel Hardenberg versterkt JOS/Watergraafsmeer

Nigel Hardenberg versterkt JOS/Watergraafsmeer

JOS/Watergraafsmeer heeft zich versterkt met Nigel Hardenberg. De 26-jarige aanvaller komt over van SDZ en speelde eerder voor ODIN’59, FC Lisse en OFC.

,,JOS Watergraafsmeer beschikt over een uitstekende selectie met ervaring, maar miste afgelopen seizoen nog wat diepgang in de voorhoede. Die moet ik gaan brengen met mijn ervaring in de Derde Divisie en, daarvoor nog, Topklasse”, zegt Hardenberg in gesprek met Het Amsterdamsche Voetbal. ,,Het is dan eerst belangrijk dat ik fitter word, maar gelukkig heb ik daar nog even de tijd voor.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD