maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: VVOG, Huizen, DVS'33, FC Rijnvogels, ASWH

Nieuwsflits: VVOG, Huizen, DVS’33, FC Rijnvogels, ASWH

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmatig de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

VVOG haalt twee spelers van Huizen

VVOG versterkt zijn selectie voor volgend seizoen met twee spelers van Huizen. Sam Doeve en Guido de Graaf maken in de zomerstop de overstap naar VVOG. Met Doeve haalt VVOG de 28-jarige aanvoerder van Huizen binnen. Hij kan op het middenveld in de verdediging uit de voeten en kende tussen 2009 en 2013 al een periode in het shirt van VVOG. Met De Graaf versterkt VVOG zich met een spits, die vorig seizoen goed was voor vijftien doelpunten in 24 duels. Dat is overigens niet het enige goede nieuws voor de ploeg uit Harderwijk. Het andere goede nieuws is dat Mustafa Kalkan en Pernelly Biya volgend seizoen ook het shirt van de club dragen. Vooral voor laatstgenoemde was veel interesse.

Vertrekker en verlenger bij DVS

DVS’33 Ermelo is zijn selectie langzamerhand op peil aan het brengen voor volgend seizoen. In dat kader heeft de club besloten om afscheid te nemen van Mohammed Al Hayder en Lars van Wetering juist een contractverlenging aan te bieden. Al Haydar zal na één seizoen alweer afscheid nemen van de ploeg uit Ermelo. Wat zijn volgende club gaat worden, is afwachten. Van Wetering die afkomstig is uit de jeugdopleiding van DVS had de clubs voor het uitkiezen. Hij verkoos een langer verblijf bij de Derde Divisionist echter boven een transfer.

Verhagen en Kaya weg bij FC Rijnvogels

Voor Jop Verhagen en Ogur Kaya is er geen toekomst meer bij FC Rijnvogels. Het duo heeft aangegeven graag wekelijks aan spelen toe te willen komen, maar dat zit er aan de Kooltuin momenteel niet in. Ze hebben dan ook allebei besloten om in de zomer afscheid te nemen van FC Rijnvogels om zo een club te kunnen vinden waar ze wel wekelijks kunnen spelen.

ASWH heeft aanwinst te pakken

ASWH heeft zijn selectie voor volgend seizoen alvast versterkt met de 21-jarige Akin Arslan. De middenvelder kent een verleden bij onder andere Feyenoord en ADO Den Haag, maar speelt dit seizoen bij IFC. Voor die club kwam hij tot op heden al zeven keer tot scoren. In de zomer maakt hij de overstap naar ASWH en mag hij in Hendrik-Ido-Ambacht laten zien waartoe hij in staat is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD