dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: UNA, Huizen, ASWH, JVC Cuijk, ODIN'59, HSC'21

Nieuwsflits: UNA, Huizen, ASWH, JVC Cuijk, ODIN’59, HSC’21

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

UNA haalt 46-jarige keeper binnen

UNA heeft zijn selectie uitgebreid met de liefst 46-jarige doelman Jurgen Pinckers. Het is de bedoeling dat hij de plek in de selectie van reserve-goalie Jorn Wagener overneemt. Hij heeft ervoor gekozen de ploeg uit Veldhoven de rug toe te keren en de overstap te maken naar Achilles Veen. UNA zat zo met een keeperstekort en dit is volgens het Eindhovens Dagblad nu opgelost.

Huizen langer door met van der Veldt

Huizen heeft het contract van de nog jonge Hidde van der Veldt verlengd. De ploeg is zeer te spreken over de speler uit de eigen jeugdopleiding en meldt dan ook vol trots het langere verblijf van de twintigjarige speler. Net voordat het nieuws over het langere verblijf van de aanvaller bekend werd gemaakt, maakte hij overigens zijn basisdebuut voor Huizen. Daarin verzorgde hij direct een assist.

Contractverlenging en aanwinst voor ASWH

ASWH heeft bekendgemaakt dat Jerry Tieleman ook volgend seizoen te bewonderen is in het shirt van ASWH. De 29-jarige verdediger zal daarmee beginnen aan zijn derde seizoen bij de ploeg. De Technische Commissie is overigens dolgelukkig met Tieleman in zijn selectie, vooral omdat hij naast zijn verdedigende taken ook regelmatig een doelpuntje meepikt. Tegelijkertijd met dit nieuws werd ook bekend dat Juanito Sequiera de selectie per direct komt versterken. De 34-jarige middenvelder kent een verleden in de jeugdopleiding van Feyenoord en bij clubs als Excelsior en FC Dordrecht.

JVC Cuijk overtuigt Van Zeelst van langer verblijf

Alles wees erop dat Simon van Zeelst binnenkort weleens zou vertrekken bij JVC Cuijk. Hij doet het tenslotte prima bij de Derde Divisie-club en had over belangstelling dan ook niet te klagen. Toch heeft de middenvelder ervoor gekozen om ook volgend seizoen het shirt van JVC Cuijk te dragen. “We zijn hier bij JVC Cuijk iets moois aan het opzetten en aan dat avontuur wil ik graag mijn bijdrage leveren. We hebben een goede staf, een talentvolle groep en een fijne vereniging om voor te mogen spelen”, aldus het talent op de clubsite van JVC Cuijk.

ODIN ’59 brengt update over selectie

ODIN ’59 heeft een uitgebreide update gegeven omtrent zijn selectie voor komend seizoen. Daaruit is bekend geworden dat een groot aantal spelers ook volgend seizoen te bewonderen is in Heemskerk. Het gaat om: Barry van Dijk, Mike van Vliet, Denzel Meijer, Tim Koops, Ron Scheffer, Jim Hulleman, Jordi Tiktak, Lars Boekel, Nick Burger, Jeffrey Klijbroek, Thom de Vries, Nigel Hardenberg, Stefan Seijs, Jurjen Dikker, Erik Lensen en Frits Kramer. Tegelijkertijd is ook bekend geworden dat ODIN ’59 afscheid moet gaan nemen van een drietal. Cerilio Cijntje stopt ermee, Eelke de Graaf vertrekt naar AFC en Jeffrey Tol gaat op zoek naar een nieuwe club.Voor Martje Willemse is het vertrek van Tol stiekem wel goed nieuws, want hij schuift daardoor door naar de hoofdmacht van ODIN ’59.

HSC’21 op jacht naar versterking

HSC’21 heeft de teller inmiddels op 22 spelers staan voor volgend seizoen, waarvan er twintig nu al deel uit maken van de selectie in Haaksbergen. Jordi van Ek en Martijn Veldhuis zijn de laatste twee die hebben aangegeven te zullen blijven. De enige speler in de huidige selectie waar nog een vraagteken achter staat is Gerben ten Hag, wat mede komt door zijn blessure.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD