woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: UNA, Hercules, Huizen, ONS Sneek, JVC Cuijk en Rijnsburgse Boys

Nieuwsflits: UNA, Hercules, Huizen, ONS Sneek, JVC Cuijk en Rijnsburgse Boys

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

UNA haalt speler van OSS’20

UNA heeft zijn selectie voor volgend seizoen alvast versterkt met een middenvelder. Het is Bassou Boulghalgh die na de zomer het shirt van de Tweede Divisionist draagt. Op dit moment komt de 21-jarige middenvelder nog uit voor OSS’20, een club die uitkomt in de hoofdklasse. voorheen speelde Boulghalgh al onder meer voor FC Den Bosch.

Middenvelder verruilt Hercules voor Noordwijk

Hercules heeft na het lopende seizoen niet langer de beschikking over Thomas Reynaers. Op dit moment is de middenvelder bezig aan zijn derde seizoen in het shirt van de hoofdmacht van Hercules en daar blijft het bij. Na het lopende seizoen maakt Reynaers de overstap naar Noordwijk, dat uitkomt in de hoofdklasse.

Hercules heeft al vijf nieuwelingen

Hercules neemt dan weliswaar afscheid van Reynaers, de club heeft zich zelf ook al flink versterkt. Leroy Oehlers, Bilal Laoikili, Fouad Belarbi, Maikel van de Water en Coen Horb zijn allen nieuw bij de club. De laatste twee zijn twee talenten die overkomen van Loosdrecht. Oehlers en Laoikili maken de overstap van Huizen en voormalig Ajax-jeugdspeler Belarbi verlaat Eemdijk.

Ritzen blijft langer bij JVC Cuijk

JVC Cuijk heeft het goede nieuws ontvangen dat Jorrit Ritzen ook volgend seizoen het shirt van de club draagt. De centrale verdediger is alweer bezig aan zijn vijfde seizoen in het rode shirt, maar is nog altijd niet uitgekeken op de ploeg. Ook volgend seizoen mag de 32-jarige verdediger zijn mannetje staan in de achterhoede van Cuijk.

Aanvoerder Rijnsburgse Boys vindt nieuwe club

Donny Verdam zal na het lopende seizoen niet meer spelen voor Rijnsburgse Boys. De huidige aanvoerder van de club heeft inmiddels een nieuwe club gevonden. OFC uit Zaanstreek, een club uit de Derde Divisie, gaat met Verdam aan de haal. Bij Rijnsburgse Boys had de captain niet het vertrouwen om nog een jaar door te gaan. Na één seizoen komt er een eind aan het avontuur van Verdam bij Rijnsburgse Boys.

Karrenbelt aan de slag op Urk

Richard Karrenbelt maakte eerder al bekend dat hij zou gaan vertrekken bij ONS Sneek. Nu heeft de 49-jarige trainer een club gevonden. Na de zomer zal hij aan de slag gaan op Urk, hij tekende bij de hoofdklasser voor één seizoen. Karrenbelt werkte eerder bij onder meer SDC Putten, SC Genemuiden en CSV Apeldoorn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD