maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: TEC, IJsselmeervogels, ASWH, OJC, HSC'21, Scheveningen

Nieuwsflits: TEC, IJsselmeervogels, ASWH, OJC, HSC’21, Scheveningen

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmatig de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Vertrek bij TEC

TEC heeft afscheid genomen van Jos Peltzer. De 24-jarige aanvaller kwam bij de ploeg uit Tiel dit seizoen niet verder dan 552 speelminuten in negen competitieduels. De aanvaller was niet tevreden over het aantal speelminuten dat hij kreeg sinds zijn overgang van RKC Waalwijk naar TEC en heeft ervoor gekozen de Tweede Divisionist de rug toe te keren. Peltzer hoopt spoedig een nieuwe club te vinden. Bij TEC is spits Josimar Makiavala op proef.

IJsselmeervogels verlengt contract Van Emmerik

IJsselmeervogels heeft naar buiten gebracht dat Raymon van Emmerik ook volgend seizoen het tenue van de club draagt. De 36-jarige doelman heeft zijn verbintenis bij de club verlengd tot medio 2018. Het betekent voor de oud-speler van onder andere NEC zijn vierde seizoen voor IJsselmeervogels. Over een basisplaats beschikt Van Emmerik overigens niet bij IJsselmeervogels, wel mocht hij optreden in de duels om de KNVB-beker.

Doedée ook volgend seizoen bij ASWH

ASWH is erin geslaagd om Stef Doedée voor een nieuw seizoen aan zich te binden. Volgend seizoen begint de keeper aan zijn vijfde seizoen bij de club uit Hendrik-Ido-Ambacht. Dat de goalie bij ASWH over een basisplaats beschikt, heeft ongetwijfeld meegespeeld in zijn keuze om langer bij de club te blijven. Tot op heden wist de dertigjarige sluitpost de strijd van Marvin Nootenboom te winnen.

Van Zijl heeft al nieuwe club gevonden

Kevin van Zijl koos ervoor om OJC Rosmalen achter zich te laten in de hoop elders aan voetballen toe te kunnen komen. De controlerende middenvelder baalde van het feit dat hij in Rosmalen niet meer wekelijks over een basisplaats beschikte en koos er na een lang dienstverband voor om aan het eind van het seizoen te verkassen. Met TGG heeft de dertigjarige speler inmiddels een nieuwe club gevonden.

Twee verlengers en twee vertrekkers bij HSC’21

HSC’21 doet er alles aan om zijn selectie op touw te krijgen voor volgend seizoen. Daaruit is duidelijk geworden dat de club afscheid gaat nemen van de 32-jarige Robert Wilens en de 33-jarige Koen Garritsen. Zij keren na de zomer niet terug bij de ploeg uit Haaksbergen. De negentienjarige Brent Schutte en de 24-jarige Wouter Lankheet hebben ervoor gekozen wel langer door te gaan bij HSC’21.

Goed nieuws voor Scheveningen

Mehmet Aldogan draagt ook volgend seizoen het shirt van Scheveningen. De 28-jarige aanvaller is de club uit Scheveningen al zeven jaar trouw en heeft er nu voor gekozen om er ook een achtste seizoen aan vast te plakken. Alhoewel het dit seizoen, nadat hij hersteld is van een kruisbandblessure, nog niet helemaal vlekkeloos verloopt voor Aldogan, heeft hij toch het vertrouwen gekregen van de technische commissie van Scheveningen. Aldogan pakt de kans met beide handen aan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD