zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: TEC, FC Rijnvogels, Huizen, Magreb'90, DVS'33

Nieuwsflits: TEC, FC Rijnvogels, Huizen, Magreb’90, DVS’33

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmatig de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Huijgens trekt conclusies en vertrekt per direct

TEC heeft niet langer de beschikking over Kay Huijgens. De twintigjarige spits was het spuugzat dat hij bij de Tweede Divisionist niet aan spelen toekwam en heeft na twee maanden zijn conclusies getrokken. Huijgens heeft zijn contract laten ontbinden en keert niet meer terug bij TEC. De grote selectie van de club is de reden van het vertrek van Huijgens, zo meldt 073voetbal. Eerder vertrok ook Jos Peltzer al bij TEC.

Rijnvogels heeft aanwinst binnen

FC Rijnvogels heeft zijn eerste nieuwe speler voor volgend seizoen inmiddels binnen. Jeffrey Verkerk, een 24-jarige doelman, zal vanaf komend seizoen het shirt van de club uit Katwijk aan den Rijn dragen. Verkerk laat TOGB achter zich om aan zijn avontuur bij FC Rijnvogels te beginnen. In het verleden speelde de sluitpost in de jeugdopleiding van Feyenoord en FC Dordrecht. Bij beide clubs brak de keeper echter niet door.

Huizen ziet drietal vertrekken

Huizen kan zich alvast voorbereiden op het vertrek van een drietal spelers. Denny van Loen, Siemen Eijkemans en Bilal Laoikili keren na de zomerse onderbreking niet meer terug bij de club. Voor Laoikili, de aanvoerder van de club, komt er na drie seizoenen een eind aan zijn periode bij Huizen. Hij is altijd een belangrijke pion geweest voor Huizen. Bij Van Loen en Eijkemans stonden in hun periode bij de club vooral blessures centraal.

Naqqadi plots vertrokken bij Magreb’90

Opvallend nieuws vanuit Utrecht. RTV Utrecht weet te melden dat Medhi Naqqadi er plots vandoor is gegaan bij Magreb’90. Waar de aanvaller is gebleven, is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat hij proef liep bij een club uit België, alleen niemand weet waar. Trainer Aart Jan van Boksel weet ook van niets. “Ik weet verder niks, alleen dat Medhi met de noorderzon is vertrokken”, aldus de oefenmeester.

Verlenging bij DVS’33

DVS’33 Ermelo is met contractnieuws naar buiten getreden. De club is erin geslaagd om Haico Epe voor een nieuw seizoen aan de club te verbinden. De verdediger kwam twee seizoenen terug over van PEC Zwolle en speelt sindsdien weer voor de club waar hij eerder ook in de jeugd speelde. Volgend seizoen begint Epe alweer aan zijn derde seizoen bij DVS.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD