maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: TEC, De Treffers, Juliana'31, ONS Sneek, OJC Rosmalen en Capelle

Nieuwsflits: TEC, De Treffers, Juliana’31, ONS Sneek, OJC Rosmalen en Capelle

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

TEC ziet Japanner vertrekken

TEC zal na het lopende seizoen niet langer de beschikking hebben over Akihiro Takasawa. De 25-jarige Japanse verdediger heeft ervoor gekozen om de overstap te maken naar Bennekom. Het betekent voor Takasawa dat er na drie jaar een eind komt aan zijn avontuur bij TEC. In het verleden speelde de Japanner ook al eens in de jeugdopleiding van Vitesse.

Smits maakt transfer naar Derde Divisie

Twan Smits heeft ervoor gekozen om De Treffers na het lopende seizoen de rug toe te keren. De 31-jarige speler heeft ervoor gekozen om terug te keren bij zijn jeugdliefde: Juliana’31, de club waar hij echt doorbrak. De oud-speler van onder meer NEC en Achilles’29 speelde sinds 2015 voor De Treffers. “In de eerste 5 jaar bij Juliana’31 heeft de club een hele goede indruk achter gelaten. Het is een warme club en dat werd weer bevestigd toen wij laatst met De Treffers een oefenwedstrijd speelde bij Juliana’31, het voelde een beetje als thuiskomen”, aldus de woorden van Smits op de clubsite.

Diteweg nieuwe aanwinst ONS Sneek

ONS Sneek heeft vanaf komend seizoen een nieuwe doelman in zijn selectie zitten. Het is Barry Diteweg die de overstap maakt naar Sneek en zo in de derde Divisie aan de slag gaat. De oud-speler van onder andere sc Heerenveen, ADO Den Haag en Spakenburg speelt op dit moment nog voor Alcides.

OJC Rosmalen haalt Sterrenburg

OJC Rosmalen heeft alvast een nieuwe speler binnen voor het nieuwe seizoen. Het is de twintigjarige Jeroen Sterrenburg die vanaf volgend seizoen het shirt van de club uit de Derde Divisie draagt. De voormalig middenvelder van FC Den Bosch maakt de overstap van Nivo Sparta naar Rosmalen.

Twee contractverlengingen bij Capelle

Zowel Rutger de Bos als Sandin Avdic dragen ook volgend seizoen het shirt van Capelle. Beide spelers hebben hun verbintenis bij de club uit de Derde Divisie verlengd. Het betekent voor beide spelers volgend seizoen hun twee jaar in het groene shirt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD