maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Kozakken Boys, UNA, FC Lienden, AFC, Quick Boys, Rijnsburg

Nieuwsflits: Kozakken Boys, UNA, FC Lienden, AFC, Quick Boys, Rijnsburg

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Van der Pijl heeft nieuwe club gevonden

Sem van der Pijl hoeft niet langer te zoeken naar een club waar hij volgend seizoen aan speelminuten kan komen. Nadat de op dit moment aan Dongen verhuurde speler al had aangegeven te willen vertrekken bij Kozakken Boys, is nu bekend geworden dat hij volgend seizoen het shirt van Achilles Veen draagt. Die club hoopt dit seizoen nog promotie naar de Derde Divisie af te dwingen. In het verleden speelde Van der Pijl in de jeugdopleiding van Feyenoord.

Van der Meer blijft UNA trouw

UNA doet er alles aan om zijn selectie op orde te krijgen voor volgend seizoen. De club verlengde al een heleboel contracten, maar is nog altijd niet klaar met het binden van spelers. Zeer recent kreeg Youri van de Meer te horen dat hij langer bij UNA mag blijven. Sil van Herwijnen werd op zijn beurt beloond met een overstap van UNA2 naar de hoofdmacht van de club.

FC Lienden-middenvelder krijgt oproep voor Afghanistan

Milad Intezar zou binnenkort maar zo zijn eerste interland in het shirt van Afghanistan kunnen afwerken. De middenvelder van FC Lienden is opgeroepen voor de wedstrijden tegen Singapore en Vietnam. Het is niet voor het eerst dat Intezar kan rekenen op een oproep. Tot zijn debuut voor Afghanistan leidde het echter nog niet. Naast het Afghaanse paspoort, heeft Intezar ook een Nederlands paspoort op zak.

AFC-verdediger aan de kant

AFC kan in de komende weken geen beroep doen op de diensten van Glenn van Zoolingen. De rechtsback heeft een scheurtje in zijn linkerbovenbeen overgehouden aan de ontmoeting met Katwijk en mist daardoor een aantal duels. Vervelend nieuws voor Van Zoolingen. “Heel zuur. Ik heb een lange periode in de basis gestaan. Ik draaide zelf lekker en als team deden we het ook goed. Ik ga er alles aan doen om dit seizoen nog te kunnen spelen”, vertelde de verdediger aan Het Amsterdamsche Voetbal.

Van den Oever blijft langer bij Rijnsburgse Boys

Alhoewel hij het op dit moment vooral moet doen met speelminuten in het tweede elftal van Rijnsburgse Boys, heeft Dirk-Jan van den Oever zijn contract bij Rijnsburgse Boys verlengd. De man uit de regio hoopt zijn toekomstverwachtingen toch nog waar te kunnen maken. “Ik hoop op zoveel mogelijk speelminuten in het eerste. Ik ben rechtsback en moet de concurrentie aan met Roderick Gielisse. Daarvoor ga ik mijn best doen en hard werken. Vervolgens beslist de trainer wie er speelt”, vertelde hij op de clubsite.

Doelman terug bij Magreb’90 na conflict

Een merkwaardig verhaal bij Magreb’90. De doelman verliet de club eerder dit seizoen na een conflict, maar is inmiddels volgens RTV Utrecht weer teruggekeerd bij de ploeg. Sinds dinsdag is de keeper weer op het trainingsveld gesignaleerd. Het is voor Magreb te hopen dat het tij in de competitie snel zal keren. Anders lijkt de club degradatie niet meer te kunnen voorkomen.

Quick Boys enige tijd zonder Bentem

Quick Boys moet het nog zo’n zes weken doen zonder Anthony Bentem. De verdediger heeft een blessure overgehouden aan de wedstrijd tegen Noordwijk. Een gebroken middenvoetsbeentje zorgt ervoor dat Bentem nog weken buitenspel staat. De komende drie weken zal eerst het gips blijven en daarna lijkt hij nog even nodig te hebben om weer op niveau te komen.

Mijnheer vertrekt bij DVS’33

DVS’33 Ermelo neemt na het lopende seizoen afscheid van Edmund Mijnheer. De 37-jarige verdediger houdt het na vijf seizoenen voor gezien bij de ploeg uit Ermelo. Het is nog onduidelijk over Mijnheer verder wil als voetballer. Mocht hij aan de slag willen in het bestuur van een club, dan is hij welkom bij DVS’33 Emerlo.

Custers weg bij Juliana’31

Robin Custers draagt vanaf volgend seizoen niet meer het shirt van Juliana’31. Nadat hij in de zomer van 2016 was teruggekeerd bij Juliana’31 na een uitstapje bij JVC Cuijk, vertegenwoordigt hij volgend seizoen alweer een andere club. Het is vv Union dat er met Custers vandoor gaat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD