zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Kozakken Boys, UDI'19, Rijnsburgse Boys, HSC'21 en meer

Nieuwsflits: Kozakken Boys, UDI’19, Rijnsburgse Boys, HSC’21 en meer

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmatig de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Kozakken Boys leent verdediger uit

Kozakken Boys neemt per 1 februari afscheid van Sem van der Pijl. De verdediger, van wie al bekend was dat hij na het lopende seizoen definitief zou vertrekken bij de club, gaat op huurbasis aan de slag bij Dongen. Het ziet er dan ook naar uit dat het avontuur van Van der Pijl bij Kozakken Boys erop zit. Het betekent voor Kozakken Boys ook direct de eerste keer dat het een speler uitleent.

UDI’19 bindt speler langer aan zich

UDI’19 is naar buiten getreden met nieuws omtrent Sam Wassenberg. In navolging van vele van zijn ploeggenoten heeft nu ook de spits zijn verblijf bij de Derde Divisionist verlengd. UDI’19 kan volgend seizoen opnieuw beschikken over de 29-jarige Wassenberg, die daarmee aan zijn vijfde seizoen bij de club gaat binnen.

Rijnsburgse Boys neemt afscheid

Rijnsburgse Boys heeft per direct afscheid genomen van Sven Verlaan. Op de clubsite valt te lezen dat de 22-jarige verdediger ervoor heeft gekozen om zijn contract bij de club in te leveren. De reden van zijn vertrek is niet duidelijk. Er wordt gerept over ‘persoonlijke redenen’. Bij de ploeg uit Rijnsburg had Verlaan een basisplaats.

Drie verlengingen HSC’21

HSC’21 heeft ook volgend seizoen de beschikking over Stef Ottink, Leon van Dijk en Tom ter Hogt. De drie spelers hebben allemaal hun ‘jawoord’ gegeven op de vraag of ze nog een seizoen aan de club verbonden willen zijn. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat HSC’21 zich voor volgend seizoen had versterkt met Job Derksen.

Quick Boys-aanvaller terug naar Ajax

Quick Boys zal alweer afscheid moeten nemen van Kenneth Misa-Danso. De vleugelaanvaller heeft er na één seizoen bij de club uit Katwijk alweer voor gekozen om terug te keren naar Ajax om dichter bij huis te kunnen voetballen. Bij Quick Boys moest hij zich regelmatig haasten om op tijd op de trainingen te kunnen zijn.

Twee verlengingen bij VVOG

De Technische Commissie van VVOG is erin geslaagd om een akkoord te bereiken met Denilcon Ramazan en Rob van der Sluijs over het verlengen van hun contracten. Beide spelers dragen volgend seizoen weer het shirt van VVOG. Voor Van der Sluis betekent het zijn derde seizoen bij de club, terwijl Ramazan volgend seizoen aan zijn tweede jaar in Harderwijk begint.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD