maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Kozakken Boys, Excelsior Maassluis, Barendrecht, JVC Cuijk

Nieuwsflits: Kozakken Boys, Excelsior Maassluis, Barendrecht, JVC Cuijk

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Assistent-trainers langer bij Kozakken Boys

Kozakken Boys gaat langer door met Ton Cornelissen en François van Gool. Ze zijn allebei werkzaam als assistent-trainer van de ploeg en blijven dat ook volgend seizoen doen. Voor Cornelissen betekent een nieuw seizoen bij Kozakken Boys zijn vijfde seizoen bij de club. Van Gool begint na de zomer aan zijn tweede seizoen als assistent bij Kozakken Boys.

Contractverlengingen bij Excelsior Maassluis

Hamit Alptekin draagt ook volgend seizoen het shirt van Excelsior Maassluis. De club kan zich ongetwijfeld al bijna geen leven meer indenken zonder de centrale verdediger. Niet voor niets begint hij volgend seizoen dan ook alweer aan zijn achtste seizoen in de hoofdmacht. Daarvoor speelde de mandekker overigens al in de jeugdopleiding van de ploeg. Dit seizoen staat de 26-jarige speler alweer op speelminuten in achttien competitieduels. Daarnaast blijft ook Jesse Lub de club trouw. De doelman gaat volgend seizoen zijn tweede seizoen in. In de Tweede Divisie deed de goalie al twee keer mee met Excelsior Maassluis.

Twee verlengingen bij Barendrecht, Basoski weg

Barendrecht blijft bezig met het verlengen van de nodige contracten. Na de negen contractverlengingen waar eerder al over gesproken werd, zijn er nu wederom twee spelers die langer bij de club blijven. Zowel Jeffrey Aarts als Wilshon Lima verlengt zijn contract bij Barendrecht. Voor eerstgenoemde is het zijn zesde seizoen en voor laatstgenoemde zijn tweede seizoen. Richie Basoski gaat wel vertrekken. De voormalig jeugdspeler keerde twee jaar geleden terug van Kozakken Boys, maar gaat nu aan de slag bij Heinenoord.

JVC Cuijk haalt Sarkouk, Zaimi vertrekt

JVC Cuijk heeft zijn selectie voor volgend seizoen versterkt met Hafid Sarkouk. De 24-jarige speler maakt de overstap van de Treffers naar JVC Cuijk. De 24-jarige rechtsbuiten kwam dit seizoen tot op heden vooral als invaller binnen de lijnen. Hij deed tien keer mee en scoorde niet. Voorheen droeg het talent al het shirt van onder andere Vitesse’08. Ilias Zaimi, heeft op zijn beurt besloten juist vertrekken bij Cuijk. In de Topklasse Zondag was hij vorig seizoen nog goed voor veertien goals.

Contractnieuws bij Huizen

Huizen gaat langer door met Desmond Mensen en Mats Kreek. Beide spelers gaan volgend seizoen aan hun derde seizoen in het groen-gele shirt beginnen. Voor Gianni Hermans houdt zijn carrière bij Huizen er na het lopende seizoen op. Hij heeft aangegeven te willen vertrekken. Hoe zijn voetbaltoekomst eruit gaat zien, is nog onbekend.

Vaste waarde langer bij ODIN’59

ODIN’59 heeft een van zijn vaste waardes langer voor zich weten te behouden. Het gaat om Milo Cremers, die volgend seizoen alweer aan zijn zevende seizoen begint voor de club. “Ik stond op een kruispunt, er was belangstelling van andere clubs en zag daar best wel een uitdaging in maar heb alles afwegend, toch besloten om bij ODIN’59 te blijven en ik moet zeggen het was een lastige keuze. Een nieuwe uitdaging aangaan of lekker dicht bij huis in een sociaal prettige omgeving met een hechte groep voetbalvrienden te blijven voetballen”, aldus Cremers.

Arends blijft VVOG trouw

Jeffrey Arends is ook na het lopende seizoen nog te bewonderen in het shirt van VVOG. De spits blijft nog een seizoen langer bij de ploeg. Het betekent voor Arends alweer zijn derde seizoen bij VVOG nadat hij eerder al avonturen meemaakte bij clubs als DOVO, TEC en FC Lienden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD