dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Kozakken Boys, Barendrecht, ExcelsiorM, Scheveningen

Nieuwsflits: Kozakken Boys, Barendrecht, ExcelsiorM, Scheveningen

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmatig de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Van der Pijl weg bij Kozakken Boys

Sem van der Pijl gaat op zoek naar een club waar hij meer speeltijd gaat krijgen. De twintigjarige kwam twee jaar geleden rechtstreeks van de jeugdopleiding van Feyenoord naar Kozakken Boys. In Werkendam mocht hij vorig seizoen nog vier keer spelen, maar in de huidige campagne komt hij niet voor in de plannen van Danny Buijs. Zodoende heeft Van der Pijl zijn vertrek aangekondigd.

Bommeleyn waait uit van De Bongerd

Michael Bommeleyn gaat vertrekken bij Barendrecht. De verdediger speelde in de jeugd van Barendrecht, om na rondzwervingen bij Excelsior en FC Dordrecht anderhalf jaar geleden terug te keren op De Bongerd. Onder Adrie Poldervaart wist hij geen basisplaats te veroveren en kiest dan ook voor een vertrek.

Tweetal vertrekt bij Excelsior Maassluis

Vincent van Dorp en Daniel Furtado Oliveira vertrekken bij Excelsior Maassluis. Dat Van Dorp aan de slag gaat bij Zwaluwen is opvallend, want vorig seizoen was hij nog een vaste waarde. In de huidige campagne is de jonge verdediger die geroemd werd door trainer Jeroen Rijsdijk pardoes naar de bank verhuisd. Furtado Oliveira moet het al vier seizoenen voornamelijk met invalbeurten doen en gaat naar Spijkenisse.

Samoender na één jaar weg bij Scheveningen

Het verblijf van Ricardo Samoender is bij Scheveningen van korte duur. De verdediger kwam afgelopen zomer over van HBS, speelde dit seizoen achttien wedstrijden en scoorde al vier keer. Toch heeft hij ervoor gekozen om te vertrekken, zijn keuze is namelijk gevallen op SteDoCo.

Balrak van Capelle naar SteDoCo

De club uit Hoornaar is druk, want er zijn nog twee nieuwelingen gepresenteerd. Morris van den Brink komt over van MVV’58, hij tekende ook gelijk een optie voor een tweede seizoen. De twintigjarige speelde in de jeugd van PSV, om terug te keren naar Meteren. Bij de vierdeklasser is hij een doelpuntenmachine gebleken en gaat nu dus een hele grote stap maken. De 23-jarige Jair Balrak gaat van Capelle naar SteDoCo. Hij speelt vanaf 2014 op ’t Slot.

Extra jaar voor Vloedgraven

DVS’33 heeft het contract met Coen Vloedgraven verlengd. De 22-jarige kwam afgelopen zomer over van het beloftenteam van Go Ahead Eagles en droeg eerder al het shirt van Excelsior’31. Inmiddels heeft hij een basisplaats in Ermelo en plakt er dan ook een jaar aan vast.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD