woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Koninklijke HFC, GVVV, OFC, Quick Boys, Hercules, DVS en Be Quick

Nieuwsflits: Koninklijke HFC, GVVV, OFC, Quick Boys, Hercules, DVS en Be Quick

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Beeren blijft bij Koninklijke HFC

Het zag er even naar uit dat Koninklijke HFC afscheid moest gaan nemen van Koen Beeren. De speler had zijn zinnen gezet op een vertrek bij de club, maar daar is hij nu toch op teruggekomen. Beeren legde in gesprek met Voetbal in Haarlem uit dat hij eerst vond dat hij te weinig speelminuten kreeg. Toen dat veranderde en hij aan de lopende band begon te scoren, besloot hij toch aan zijn vierde jaar bij Koninklijke HFC te beginnen.

GVVV haalt nieuwe keeperstrainer

GVVV heeft zijn opvolger voor de naar PSV vertrokken Albert van der Sleen binnen. Het is Danny Lücke die aan de slag gaat als keeperstrainer. Hij heeft zijn handtekening gezet voor een contract voor één jaar bij GVVV. De voormalig doelman verdedigde in het verleden het doel van onder andere Vitesse.

OFC strikt Van de Water en Uitenwerf toch nog

Het hing al enige tijd in de lucht, maar de bevestiging van de stap bleef tot op heden achterwege. Nu is het officieel: Jurrian van de Water draagt vanaf de zomer het shirt van OFC. De club uit de Derde Divisie heeft hem overgenomen van Assendelt. Vanwege zijn vakantie mist Van de Water, die aanvankelijk wat twijfelde over de overstap, wel de eerste drie weken bij OFC. Naast Van de Water heeft OFC ook voormalig AZ-jeugdspeler Chavez Uitenwerf binnengehengeld. Hij nam een jaar pauze van het voetballen, maar is weer helemaal terug.

Quick Boys ziet speler terugkeren naar oude club

Quick Boys heeft afscheid genomen van Jordy Groot. De verdediger heeft ervoor gekozen om terug te keren naar zijn voormalige club. Dat het avontuur bij Quick Boys er voor Groot na één seizoen alweer op zit, is toch een beetje verrassend te noemen. Eerder bereikten beide partijen nog een akkoord over nog een seizoen. Volgend seizoen is hij echter gewoon weer te bewonderen bij SJC.

Hercules haalt Magreb’90 leeg

Hercules kreeg te horen dat Rob Rietveld naar AFC vertrekt. De club moest dan ook dringend op zoek naar nieuwe spelers en heeft die gevonden bij Magreb’90. Vleugelaanvaller Guytho Mijland en centrale verdediger Alfred Mensah dragen komend seizoen het shirt van Hercules.

El Yaakoubi toch niet naar DVS

DVS’33 Ermelo dacht ten koste van onder meer GVVV een geweldige aanwinst binnengehaald te hebben. Redouan El Yaakoubi had zijn handtekening gezet onder een contract bij de club uit de Derde Divisie, maar heeft de clubleiding gevraagd de verbintenis te verscheuren. DVS’33 heeft besloten mee te werken, waardoor El Yaakoubi nu voor zijn kans kan gaan bij FC Utrecht.

Van der Vlag naar Be Quick

Peter van der Vlag heeft besloten zijn handschoenen nog niet aan de wilgen te hangen. De 39-jarige doelman verdedigde in zijn carrière al het doel van onder meer FC Groningen, Veendam, SC Cambuur en Go Ahead Eagles en gaat nu aan de slag bij Be Quick. Hij verlengt zijn carrière dan ook met minimaal één jaar. Frank Schilstra heeft besloten te vertrekken bij Be Quick.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD