woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Katwijk, HSC'21, Excelsior'31, ASWH, Magreb'90, DVS'33 en Rijnsburgse Boys

Nieuwsflits: Katwijk, HSC’21, Excelsior’31, ASWH, Magreb’90, DVS’33 en Rijnsburgse Boys

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Katwijk heeft middenvelder binnen

Katwijk heeft vanaf volgend seizoen de beschikking over Petrit Hoxhaj. De club is erin geslaagd om een akkoord te bereiken met de middenvelder die op dit moment nog het shirt van VV Pelikaan draagt. In het verleden speelde de 27-jarige speler al voor onder meer SC Veendam en Be Quick.

HSC’21-verdediger heeft nieuwe club gevonden

HCS’21 wist al dat het na het lopende seizoen afscheid moest gaan nemen van Tom Brummelhuis. Bij welke club hij aan de slag zou gaan, was echter nog even afwachten. Inmiddels weten we dat de 26-jarige mandekker volgend jaar het shirt van Excelsior’31 gaat dragen.

KNVB houdt zich aan schorsing Boukhari

Magreb’90 was het onlangs allesbehalve eens met de schorsing die Omar Boukhari opgelegd kreeg naar aanleiding van de wedstrijd tegen Westlandia. In de met 11-2 verloren wedstrijd kreeg de aanvoerder een rode kaart nadat hij een tegenstander geslagen zou hebben. Het daaropvolgende schikkingvoorstel van zes duels werd niet geaccepteerd door Magreb’90. De straf blijft echter onveranderd.

ASWH haalt clubloze De Jel

Danny de Jel heeft eindelijk aan nieuwe club gevonden. Nadat de linksback al bij Noordwijk had aangegeven die club in de winterstop te verlaten, zat De Jel zonder club. Met ASWH heeft hij zijn nieuwe club gevonden. De oud-speler van onder meer ADO Den Haag behoort van volgend seizoen tot de selectie van de club uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Twee verlengers, één aanwinst en één vertrekker bij DVS’33

DVS’33 Ermelo heeft bekendgemaakt dat zowel Thodorie Velanas als Jordy van Selm de club trouw blijft. Eerstgenoemde begint volgend seizoen alweer aan zijn tweede seizoen in het shirt van DVS’33, terwijl Van Selm na de zomer de overstap maakt naar de hoofdmacht van de club. De negentienjarige verdediger Mark Bouwman is op zijn beurt volledig nieuw bij de club. Hij herstelt momenteel van een zware blessure, maar draagt vanaf na de zomer officieel het shirt van de ploeg uit Ermelo. Frank Heus gaf alvast te kennen na het lopende seizoen te willen vertrekken vanuit Ermelo.

Rijnsburgse Boys zwaait Knoester uit

Rijnsburgse Boys zwaait Cas Knoester uit. De 22-jarige moest het in de drie jaar waarin hij speelde voor Rijnsburgse Boys vooral doen met speelminuten bij het tweede elftal. Vanaf volgend jaar draagt hij het shirt van Sportlust ’46. “De voornaamste reden voor mijn overstap is dat ik meer wil spelen”, gaf Knoester te kennen op de site van zijn huidige club. De middenvelder heeft ook even over een terugkeer naar ARC nagedacht, maar dat werd hem uiteindelijk niet.

HBS haalt Kamperveen terug

Gianni Kamperveen nam onlangs plots afscheid van HBS na een keeperswissel, maar op die beslissing is hij inmiddels teruggekomen. Hij zal echter niet direct weer in actie kunnen komen voor de ploeg uit Den Haag. Kamperveen kampt met een blessure aan zijn hamstring.

Vijf verlengingen bij Hercules

Hercules heeft de contracten van vijf van zijn spelers verlengd. Mart Stokkers, Guido Janssen, Fons Mulder, Guy ten Kate en Tyrone Fonville blijven de club allen een seizoen langer trouw. Zij volgen nadat eerder Jeffrey Blug en Rob Rietveld al verlengden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD