zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieNieuwsflits: Katwijk, HHC Hardenberg, De Treffers, Koninklijke HFC

Nieuwsflits: Katwijk, HHC Hardenberg, De Treffers, Koninklijke HFC

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Katwijk heeft zich met het oog op de toekomst versterkt met Calvin Dreesde. De 19-jarige aanvaller komt over van UVS A1. Eerder speelde hij in de veelgeprezen jeugdopleiding van Zeeburgia. Dreesde wordt door Katwijk opgenomen in haar zogenaamde talentenpool, wat betekent dat de spits mee zal trainen in de voorbereiding en tijdens het seizoen éénmaal per week met de A-selectie. Op de clubsite wordt de aanvaller geprezen om zijn veelzijdigheid, fysieke kracht, balvastheid en loopvermogen.

HHC Hardenberg neemt na één seizoen afscheid van Johan Wigger. Hij beëindigt na zeventien jaar voetbal op niveau zijn carrière, die hem voerde langs onder meer SV Meppen, FC Emmen en Dayton Dutch Lions. Wigger gaat zich richten op zijn maatschappelijke carrière.

De Treffers heeft Bryan Sirvania voor twee seizoenen vastgelegd. De pas 17-jarige linksback debuteerde dit jaar bij de Groesbeekers en maakte daarbij een dermate goede indruk, dat de technische commissie veel toekomst in hem ziet.

Koninklijke HFC heeft zich voor komend seizoen versterkt met Daniël van Son. De aanvaller komt over van FC Volendam, waar hij in 46 duels 3 keer scoorde. Eerder speelde hij voor Jong FC Utrecht. Van Son is na Steven Oltshoorn de tweede versterking voor Koninklijke HFC. Deze week scoorde Van Son nog in de play-offs tegen NAC Breda.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD