zaterdag, 2 maart 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Katwijk, Excelsior Maassluis, JVC Cuijk, Rijnvogels en Hercules

Nieuwsflits: Katwijk, Excelsior Maassluis, JVC Cuijk, Rijnvogels en Hercules

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Katwijk haalt doelman van De Dijk

Katwijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Stephan Veenboer. De oud-doelman van onder meer Almere City wordt binnengehaald als nieuwe keeper van de club nadat zowel Steven Verstraten als Richard de Groot besloot om elders aan de slag te willen gaan. De 29-jarige Veenboer komt over van De Dijk, waar hij inmiddels drie seizoenen actief is.

Excelsior Maassluis laat jeugdspelers doorstromen

Excelsior Maassluis heeft een aantal jeugdspelers door laten stromen naar de hoofdmacht van de selectie. Vanaf volgend seizoen maken Ahmet Demirtas, Zackaria Doumajd en Nebi Tiryakioglu deel uit van de A-selectie van Excelsior Maassluis.

Twee vertrekkers en één blijver bij JVC

JVC heeft volgend jaar niet meer de beschikking over middenvelder Frenk Schaap en verdediger Stefan Maletic. Beide spelers keren JVC Cuijk al na één seizoen de rug toe. Een speler die de ploeg uit Cuijk wel trouw blijft, is aanvaller Boy Visser. De 24-jarige speler begint volgend jaar alweer aan zijn vierde seizoen. Voor het nieuwe seizoen is René van der Greft binnengehaald als derde doelman. De oud-speler van NEC speelde in het verleden in de jeugdopleiding van JVC.

FC Rijnvogels ziet Dijk vertrekken

Thomas Dijk laat FC Rijnvogels na vijf jaar achter zich. De aanvaller wordt dit seizoen geteisterd door blessures en dat heeft ervoor gezorgd dat hij in de hoofdmacht niet aan spelen toekomt. Of de oud-speler van Quick Boys na de zomer voor een andere club speelt, is afwachten.

Rietveld langer bij Hercules

Hercules is erin geslaagd om zijn aanvoerder te strikken voor nog een seizoen in het shirt van Hercules. Het is de dertigjarige Rob Rietveld die zijn contract bij de club heeft verlengd tot medio 2018. Ondanks dat de captain vanwege een liesblessure dit seizoen maar zelden aan spelen toekomt, kon hij toch rekenen op verlenging.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD