Volg ons
jeroen-rijsdijk-excelsior-maassluis

Derde Divisie

Nieuwsflits: Katwijk, Excelsior Maassluis, GVVV, DOVO

Nieuwsflits: Katwijk, Excelsior Maassluis, GVVV, DOVO

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Biekman verlaat Katwijk voor terugkeer

Anthony Biekman laat Katwijk alweer na één seizoen achter zich. De 23-jarige spits kwam in de zomer van 2016 bij de club terecht, nadat hij een jaar niet had gevoetbald in clubverband. Nu heeft hij gekozen voor een terugkeer naar FC Dordrecht, waar hij eerder nog vertrok vanwege te weinig speelminuten.

Rijsdijk loopt stage bij Sparta Rotterdam

Jeroen Rijsdijk gaat zijn taak als trainer van Excelsior Maassluis komend seizoen combineren met stagelopen bij Sparta Rotterdam. Via die weg kan Rijsdijk aan de slag met het praktijkgedeelte van de cursus UEFA Pro. Naast zijn stage en taken bij Excelsior Maassluis werkt Rijsdijk ook op de Haagse Hogeschool.

Brouwer staat voor rentree bij GVVV

Simon Brouwer is eindelijk op de weg terug na een zeer zware blessure. De 32-jarige middenvelder scheurde op 26 juli 2016 zijn kruisband af en werd in oktober geopereerd. Eind juli hoopt hij zijn rentree bij GVVV te kunnen maken. Die club liet hem zelfs tijden zijn kwetsuur niet in de steek. “Ik heb twee jaar nauwelijks gespeeld en toch hebben ze mijn contract met een jaar verlengd. Dat zegt veel over de club GVVV en daar spreekt waardering uit”, vertelde Brouwer aan RTV Utrecht.

Kijkoperatie voor Hofman

Rodny Hofman zal een kijkoperatie ondergaan. De verdediger van GVVV is inmiddels wel aan een individueel programma begonnen, maar lijkt toch klachten overgehouden te hebben aan zijn zware knieblessure. Nog altijd heeft hij pijn tijdens zijn individuele trainingen. Met een kijkonderzoek hoopt men duidelijkheid te krijgen.

Kruys verkiest DOVO boven Jupiler League

Gert Kruys heeft ervoor gekozen om DOVO trouw te blijven. Even zag het ernaar uit dat de trainer de club achter zich zou laten voor een avontuur in de Jupiler League bij FC Eindhoven, maar dat gaat nu toch niet door. “We zijn er niet uitgekomen. Dat is jammer. Maar ik heb heel veel zin in het Derde Divisie-avontuur met DOVO”, aldus Kruys tegenover RTV Utrecht.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie