woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: HHC Hardenberg, De Treffers, FC Lienden, FC Rijnvogels en Harkemase Boys

Nieuwsflits: HHC Hardenberg, De Treffers, FC Lienden, FC Rijnvogels en Harkemase Boys

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Bosma blijft aan als assistent-trainer

Gert Jan Karsten heeft ook volgend seizoen assistent Jan-Piet Bosma nog aan zijn zijde. De Fries heeft een akkoord bereikt over een nieuw seizoen bij HHC Hardenberg. “Het is fijn dat het bestuur vertrouwen in mij heeft. Het klikt goed met Karsten als nieuwe trainer, maar ook zeker met de spelersgroep en de rest van de staf”, vertelde Bosma op de officiële website van HHC.

De Treffers ziet Oteman per direct gaan

Het verblijf van de negentienjarige Gijs Oteman bij De Treffers zit erop. De middenvelder was niet tevreden over het aantal speelminuten dat hij bij de club kreeg en na een gesprek met trainer Anton Janssen leek dat ook niet gauw te veranderen. Oteman kwam dan ook tot de conclusie dat het beter was als hij zou vertrekken. De oud-speler van onder meer NEC speelt volgend seizoen dan ook voor Alverna uit Wijchen.

FC Lienden haalt middenvelder van RKHVV

FC Lienden heeft zijn selectie voor volgend seizoen versterkt met de 21-jarige Nick Stienstra. De middenvelder is op dit moment nog één van de spelers van RKHVV, maar vindt het tijd voor een stap hogerop. Met zijn overgang naar FC Lienden heeft hij die te pakken

Aanwinst voor FC Rijnvogels

FC Rijnvogels heeft een akkoord bereikt met Oliver Rifai over een overgang naar de Kooltuin. De 23-jarige rechtsback had FC Lisse al laten weten dat hij na het lopende seizoen graag wilde vertrekken. De oud-speler van onder meer Koninklijke HFC, Telstar en AZ zet zijn voetballoopbaan voort in Katwijk aan den Rijn.

Talent van FC Groningen vertrekt naar Harkemase Boys

FC Groningen heeft de nodige talenten rondlopen in de jeugdopleiding, maar niet allemaal schoppen ze het altijd al op jonge leeftijd al tot de hoofdmacht van de club. Pier Veldman is zo’n spelen en hij krijgt nu de kans om zich te bewijzen bij Harkemase Boys. Die club neemt Veldman over van FC Groningen. “Ik heb Harkemase Boys ervaren als een sfeervolle club met fanatieke supporters. Ik kijk er naar uit om daarvoor te spelen. Volgend seizoen wil ik veel minuten maken en er voor de supporters en de club een succesvolle tijd van maken”, aldus de twintigjarige speler.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD