maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: GVVV, Spakenburg, Huizen, ASWH, Hercules, DVS'33

Nieuwsflits: GVVV, Spakenburg, Huizen, ASWH, Hercules, DVS’33

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Boubakari en Rijnvis weg bij GVVV

Voor Ayoub Boubakari en Kevin Rijnvis betekenen de komende maanden hun laatste maanden bij GVVV. Beide spelers zullen na het lopende seizoen verkassen bij de ploeg. Rijnvis kondigde zelf aan graag te willen vertrekken, omdat hij in Veenendaal niet op een basisplaats hoefde te rekenen. Hij vertrekt naar Huizen. Boubakari kreeg van de Technische Commissie te horen dat er voor hem geen nieuw contract klaar ligt.

Spakenburg heeft Van Barneveld langer binnen

Martin van Barneveld behoort ook volgend seizoen tot de selectie van Spakenburg, zo meldt De Bunschoter. De doelman heeft weliswaar geen basisplaats bij de hoofdmacht van de ploeg, maar desondanks heeft hij er toch voor gekozen zijn verbintenis te verlengen. Die keuze heeft mogelijk te maken met het vermoeden dat eerste doelman André Krul binnenkort vertrekt. Voor Van Barneveld wordt het zijn tweede seizoen bij Spakenburg.

Vertrekkers en verlengers bij Huizen

Huizen neemt afscheid van zowel Rudy Etwi als Iry Etwi. De eerstgenoemde heeft ervoor gekozen om per direct te stoppen bij de club. Vanwege omstandigheden heeft hij per direct een punt gezet achter zijn carrière bij de club. Broer Iry werd het met de technisch commissie niet eens over de voorwaarden en vertrekt dan ook na het lopende seizoen. Denny van Loen vertrekt ook alweer bij Huizen. Na twee jaar bij de derdedivisionist wordt Bennekom zijn nieuwe club. Huizen gaat juist wel langer door met Garrett Jones en Nino van Jaarsveld. Voor Van Jaarsveld wordt het zijn derde seizoen bij Huizen. Jones, die momenteel geblesseerd is en bezig is aan zijn tweede periode bij VVZ’49, kent volgend seizoen zijn zesde bij Huizen.

Slotboom blijft ASWH trouw

Nick Slotboom blijft ASWH trouw. De 21-jarige middenvelder doorliep de gehele jeugdopleiding van de club en verliet ASWH slechts voor één jaar om bij Leonidas te voetballen. Sinds 2015 speelt de middenvelder weer voor ASWH en dit seizoen kan hij daar rekenen op een vaste basisplaats. Slotboom was al goed voor twee goals.

DOVO neemt aanvaller over van Hercules

DOVO krijgt volgend seizoen de beschikking over Gilbrano Plet. De club laat Hercules na één seizoen alweer achter zich om bij DOVO te kunnen voetballen. Plet kwam in het verleden in actie in de jeugdopleiding van Almere City. “Ik ben blij dat ik nu de kans krijg voor deze grote en mooie club te spelen gaan spelen”, aldus Plet op de clubsite.

DVS’33 Ermerlo ziet Huiskamp vertrekken

DVS’33 Ermerlo ziet één van zijn doelmannen vertrekken. Daan Huiskamp heeft er na vier seizoenen voor gekozen om te vertrekken vanuit Ermerlo. De oud-speler van FC Utrecht en AGOVV was dit seizoen even uit beeld toen Paul Eppink eerst keus werd, maar inmiddels is Huiskamp weer terug in de basis van de hoofdmacht van de club. Na de zomer kiest hij echter toch voor een nieuw avontuur.

DVS’33 raakt Pot kwijt aan Genemuiden

SC Genemuiden beschikt volgend seizoen over Joran Pot, die op dit moment nog het shirt van DVS’33 Ermerlo draagt. De 28-jarige speler, die zowel in de verdediging als op het middenveld prima uit de voeten kan, draagt in ieder geval één seizoen het shirt van Genemuiden. Pot speelde vroeger al voor FC Twente, FC Zwolle, Go Ahead Eagles en RBC Roosendaal. Ook is hij trainer van de vrouwen van PEC Zwolle.

Be Quick heeft nieuwe trainer te pakken

Be Quick 1887 hoeft niet meer verder te zoeken naar een nieuwe trainer nadat bekend was geworden dat Mischa Visser vertrekt. Kevin Waalderbos gaat vanaf het volgende seizoen aan de slag als hoofdtrainer van de club. De op dit moment als assistent-trainer werkzame Waalderbos is blij met de kans die hij krijgt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD