maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: GVVV, JVC Cuijk, Juliana'31 en ODIN'59

Nieuwsflits: GVVV, JVC Cuijk, Juliana’31 en ODIN’59

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

GVVV langer door met Nijburg

GVVV gaat langer door met Jelmer Nijburg. De doelman heeft zijn ‘jawoord’ gegeven voor een jaar langer verblijf bij de club. De oud-speler van onder meer Bennekom moet het tot op heden weliswaar vooral stellen met speelminuten in het tweede elftal, maar mogelijk komt daar volgend seizoen verandering in.

Kazlauskas alweer weg bij JVC Cuijk

JVC Cuijk moet alweer afscheid nemen van Charles Kazlauskas. De voormalig speler van onder meer Helmond Sport en NEC heeft er na één seizoen alweer voor gekozen om de club achter zich te laten. “Mijn persoonlijke voorwaarden konden niet worden ingewilligd. Daarom is het beter dat we allebei onze weg kiezen”, aldus De Gelderlander.

Vertrekker en versterking bij Juliana’31

Juliana’31 heeft een nieuwe speler binnengehengeld. De 21-jarige Jens Rossen gaat aan de slag bij de club. In het verleden speelde de aanvaller al voor onder meer Quick 1888 en Sportclub NEC. “Ik heb altijd de ambitie gehad zo hoog mogelijk te voetballen. Er zijn in de regio veel opties om hoog te voetballen maar de ontwikkeling die Juliana’31 heeft doorgemaakt beviel mij”, lezen we op de clubsite. Tegelijkertijd neemt Juliana’31 afscheid van Frenk Wouterse. Alhoewel het er eerder naar uit zag dat de middenvelder nog een seizoen extra bij de club zou spelen, heeft hij er nu toch voor gekozen om te vertrekken. “Ik ben nog jong en ik wil veel minuten maken, Juliana’31 is een prachtige club maar ik denk bij Germania meer aan spelen toe te komen.”

Twee nieuwe spelers voor ODIN’59

ODIN’59 versterkt zijn selectie voor volgend seizoen met twee nieuwe spelers. Als eerst is de twintigjarige Lester Half binnengehaald. Hij laat de club waar hij bijna zijn hele leven gespeeld heft, FC Uitgeest, achter zich. Naast Half heeft ook de 23-jarige Billy Avares zijn ‘jawoord’ gegeven aan de club. “Ik heb al een paar keer meegetraind. ODIN’59 is een leuke, normale club die in een leuke divisie voetbalt en waar ik veel kan leren”, aldus Alvares.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD