maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: FC Lienden, Spakenburg, HHC, VVSB, Juliana'31, JVC, Rijnsburg en Rijnvogels

Nieuwsflits: FC Lienden, Spakenburg, HHC, VVSB, Juliana’31, JVC, Rijnsburg en Rijnvogels

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Operatie voor Vreekamp

Mike Vreekamp moet een operatie ondergaan. De aanvoerder van FC Lienden heeft de binnenmeniscus van zijn rechterknie gescheurd. Naar verwachting staat Vreekamp na de operatie zo’n zes weken buitenspel om te revalideren. Zijn laatste wedstrijd voor FC Lienden heeft Vreekamp er inmiddels dan ook opzitten. Volgend seizoen speelt hij voor Spakenburg.

HHC Hardenberg ziet Yakob vertrekken

Berkum gaat er met Hoeseb Yakob vandoor. De 21-jarige middenvelder was op zoek naar een nieuwe club nu hij naar Zwolle is verhuisd voor zijn studie. Bij hoofdklasser Berkum kan de middenvelder naast zijn studie ook blijven voetballen. “Zo valt alles mooi op zijn plaats, ik heb er een goed gevoel over”, vertelde Yakob aan RTV Oost. Sinds de zomer van 2014 speelde Yakob voor HHC.

VVSB ziet clubman toch vertrekken

VVSB heeft toch te horen gekregen dat Bas Ruigrok volgend seizoen niet terugkeert bij de club. Het zag ernaar uit dat de clubman volgend seizoen terug zou keren bij de club, maar hij heeft nu toch anders besloten. “De intensiteit die het spelen in de Tweede Divisie vraagt in combinatie met zijn werk en straks gezinsleven past minder bij zijn huidige rol als stand in op het middenveld”, lezen we bij VVSB. Ruigrok was al jaren aan VVSB verbonden en met zijn vertrek ziet de club dan ook een steunpilaar weggaan.

Juliana’31 langer door met Meijers

Juliana’31 heeft vol trots gemeld dat Jeroen Meijers ook volgend seizoen in het shirt van de club te bewonderen is. De middenvelder vindt het belangrijk dat hij wekelijks aan spelen toekomt en bij Juliana’31 is dat zeker het geval. Hij besloot dan ook aan zijn vijfde seizoen bij de club te gaan beginnen.

JVC Cuijk klaar voor nieuw seizoen

Als het nieuwe seizoen vandaag zou beginnen, dan lijkt dat voor JVC Cuijk geen enkel probleem. De club heeft zijn selectie voor het nieuwe seizoen nu zo goed als rond nu doelman Kevin de Bruin is binnengehaald. De club heeft volgens Werner Branje, bestuurslid van JVC, wel nog ruimte voor een regionaal talent. Dat vertelde hij aan De Gelderlander. Recent werd ook regionaal talent Sjoerd Booijen van Achilles’29 aangetrokken.

Deen de nieuwe doelman van Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys heeft een nieuwe doelman te pakken. De twintigjarige Virgil Deen laat EDO achter zich, maar heeft wel eerst even moeten nadenken over een overstap. “Wat de doorslag heeft gegeven, is dat ik graag hogerop wil en het maximale uit mijn carrière wil halen”, lezen we bij Rijnsburgse Boys. In het verleden speelde Deen al bij onder meer FC Dordrecht en Katwijk.

Ook DVS’33 Ermelo haalt nieuwe doelman

Niet alleen Rijnsburgse Boys heeft een nieuwe keeper te pakken. Ook DVS’33 Ermelo heeft goede zaken gedaan. De club heeft zich versterkt met Dean Bredewolt, die overkomt van de beloften van PEC Zwolle. De doelman is blij met zijn overstap. “Het verhaal van de club spreekt mij aan en ik ga komend seizoen graag de uitdaging aan”, aldus Bredewolt op de website van zijn nieuwe club.

IJsselmeervogels langer door met Moro

IJsselmeervogels is erin geslaagd om Soufian Moro langer voor de club te behouden. De aanvaller speelt sowieso volgend seizoen nog voor de club en in de contractverlenging is ook direct een optie voor nog een seizoen opgenomen. De in Amsterdam geboren Moro speelt sinds 31 januari 2017 voor IJsselmeervogels en droeg in het verleden onder meer de shirts van FC Utrecht, PEC Zwolle en Fortuna Sittard.

Drie aanwinsten voor FC Rijnvogels

FC Rijnvogels heeft drie nieuwe aanwinsten binnengehaald. Als eerst komt Luuk Slegt over van Jong PEC Zwolle. De negentienjarige middenvelder had ook in het betaald voetbal door kunnen gaan, maar geeft zijn studie nu voorrang. De tweede aanwinst is Robbin van Dijk. De 21-jarige aanvaller verlaat Rijnsburgse Boys, waarvoor hij jarenlang speelde, voor FC Rijnvogels. Tot slot komt Ryan Lugtigheid naar FC Rijnvogels. De middenvelder heeft vanwege een blessure eerst een stap terug moeten doen, om nu weer stappen vooruit te kunnen zetten. In het verleden speelde Lugtigheid al bij RKDEO, Sparta en DHC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD