Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Nieuwsflits: Excelsior Maassluis, FC Lienden, UDI’19, OJC Rosmalen, HSC’21

Nieuwsflits: Excelsior Maassluis, FC Lienden, UDI’19, OJC Rosmalen, HSC’21

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Do Rosario Almeida blijft Excelsior Maassluis trouw

Elson do Rosario Almeida zien we ook volgend seizoen terug in het shirt van Excelsior Maassluis. De veelzijdige speler heeft zijn ‘ja’ woord gegeven voor zijn derde seizoen bij de club. De 26-jarige speler speelt sinds de zomer van 2015 voor Excelsior Maassluis en staat dit seizoen op achttien competitieduels, drie doelpunten en één assist.. Voorheen droeg hij het shirt van FC Emmen en speelde hij in de jeugdopleiding van FC Utrecht.

FC Lienden ziet Van de Putte vertrekken

FC Lienden gaat na het lopende seizoen afscheid nemen van Erik van de Putte. De rechtsbuiten gaat zijn voetballoopbaan vervolgen bij VRC. Het betekent voor de spits een terugkeer naar Veenendaal, al kiest hij dit keer voor VRC en niet voor DOVO. Bij zijn nieuwe club hoopt Van de Putte vooral weer aan speelminuten te komen. Bij FC Lienden kwam hij dit seizoen niet verder dan dertig speelminuten in de competitie.

UDI’19 haalt Van Boxtel

UDI’19 heeft zijn selectie voor volgend seizoen versterkt met Koen van Boxtel. De nieuwe aanwinst moet na de zomer het doel van de club verdedigen nu bekend is dat Sander Maas zal vertrekken. Om aan de slag te kunnen bij UDI’19 heeft Van Boxtel ervoor gekozen om OJC Rosmalen te verlaten. Ook bij die club was de voormalig jeugdspeler van RKC Waalwijk en Willem II eerste doelman.

Vier verlengingen bij OJC Rosmalen

Voor OJC Rosmalen was er ook positief nieuws te melden. René Geerts, Melvin van Gestel, Guus Habraken en Paul van den Elzen blijven langer bij de club. Zij hebben gekozen voor een langer verblijf in Rosmalen. Ook Furkan Alakmak was in eerste instantie van plan om volgend seizoen weer het shirt van OJC Rosmalen aan te trekken, maar hij ziet daar nu toch vanaf.

Pechvogel keert terug bij HSC’21

Kevin Spanjaard keert komend seizoen terug bij HSC’21. Hij maakte in 2014 ook al de overstap naar Haaksbergen, maar toen scheurde hij voor de tweede keer een kruisband. Het herstel van de aanvaller duurde lang en vervolgens koos hij ervoor om op lager niveau eerst weer aan spelen toe te komen. Nu keert de 24-jarige dus terug naar HSC’21.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag