maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: De Treffers, UNA, Spakenburg, DVS'33, Quick Boys en VVOG

Nieuwsflits: De Treffers, UNA, Spakenburg, DVS’33, Quick Boys en VVOG

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Stronks vertelt over kwetsuur

Voor Jan-Willem Stronks verliep de wedstrijd van afgelopen weekend tegen De Treffers allesbehalve zonder problemen. Hij veroorzaakte niet alleen een penalty voor Kozakken Boys, maar raakte ook geblesseerd aan zijn hoofd. De kwetsuur valt echter mee. “Naar omstandigheden gaat het goed. Ik heb er enkel een hersenschudding aan overgehouden”, vertelde Stronks aan ELF Voetbal. Zelf kon hij zich niet veel meer herinneren van wat er gebeurd was. Wanneer de verdediger weer aan spelen toe kan komen, is nog even afwachten.

Spakenburg verrast met nieuwe goalie

Daan Huiskamp maakt komende zomer de overstap van DVS’33 naar Spakenburg. De inmiddels 31-jarige sluitpost speelt al vier seizoenen in Ermelo, nadat hij eerder onder contract stond bij FC Utrecht en AGOVV. Door een slepende enkelblessure adviseerden de artsen een jaar geleden zelfs om te stoppen. Huiskamp besloot toch door te gaan en heeft sinds november weer een plek onder de lat bij DVS. Nu gaat hij dus een stap omhoog.

Selectie UNA krijgt vorm

UNA ziet na Dylan Donkers ook Glenn Schapendonk niet terugkeren voor het volgende seizoen. Schapendonk heeft besloten om terug te keren naar  OJC Rosmalen, omdat hij het voetballen bij UNA maar moeilijk kan combineren met zijn andere bezigheden. Waar Donkers terechtkomt, is nog even afwachten.

Driebergen verlengt bij Quick Boys

Quick Boys heeft vol trots gemeld dat Jesse Driebergen ook volgend seizoen te bewonderen is in het blauw/witte-shirt van de club. De middenvelder kent een verleden in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar begint volgend seizoen alweer aan zijn vierde seizoen in het shirt van Quick Boys. Dit seizoen staat de teller van Driebergen al op tien basisplaatsen. Al vijf keer vond hij het net en dat maakt hem op dit moment de clubtopscorer.

VVOG haalt aanwinst en ziet vertrekker

VVOG heeft volgend seizoen de beschikking over Harrie Kersten. De middenvelder bewandelt dezelfde weg als Jeffrey Snijders en verlaat AFC Quick dus voor VVOG. “VVOG meldde zich toen laat in het seizoen en ik had op dat moment al mijn commitment aan AFC Quick gegeven, zowel als speler van het 1e als trainer van de B1. En hoewel ik toen de stap naar VVOG al wel zag zitten vond ik dat mijn woord naar de club moest houden”, vertelde Kersten op de clubsite van VVOG. Tegelijkertijd weten we ook dat VVOG afscheid gaat nemen van Yordi Grovenstein. Hij maakt na één seizoen bij de club uit Harderwijk de overstap naar NSC Nijkerk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD