maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: De Treffers, Juliana'31, ASWH, Hercules, Rijnsburgse Boys en Harkemase Boys

Nieuwsflits: De Treffers, Juliana’31, ASWH, Hercules, Rijnsburgse Boys en Harkemase Boys

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

De Treffers ziet linksback terugkeren op het veld

De Treffers zal het weliswaar nog even moeten stellen zonder Bram Eltink, maar hij is inmiddels wel op de goede weg. De Gelderlander meldt dat Eltink eindelijk weer op het veld heeft gestaan om een individueel programma af te werken. “Ik heb aan die trainingen geen pijnlijke reactie overgehouden”, aldus Eltink, die met een ontsteking in het SI-gewricht van zijn linkerheup te maken heeft.

Peters verlaat EVV voor Juliana’31

Lars Peters speelt vanaf na de zomer niet langer in het shirt van EVV. De linksback heeft ervoor gekozen om de overstap te maken naar Juliana’31. Gezien de verdediger verhuist naar Nijmegen vanwege zijn studie, was de voormalig jeugdspeler van onder meer VVV-Venlo en Roda JC al even op zoek naar een nieuwe club. Met Juliana’31 heeft hij die gevonden.

ASWH haalt speler van Hoek

ASWH heeft zijn selectie voor volgend seizoen alvast versterkt met Kyle Doesburg. De 27-jarige aanvaller draagt op dit moment nog het shirt van Hoek, maar daar moet binnenkort verandering in komen. Na vijf seizoenen houdt zijn avontuur bij Hoek op. Doesburg kunnen we zien als de vervanger van Robbert Olijfveld.

‘De Messi van Hercules’ stroomt door naar A-selectie

Alle clubs werken er hard aan om de selectie voor volgend seizoen alvast op peil te krijgen. Ook Derde Divisie-club Hercules zit niet stil. Met Milan Doornekamp, ook wel bekend als de ‘Messi van Hercules’, heeft de club een veelbelovend talent in zijn gelederen en volgend jaar behoort hij officieel tot de A-selectie van de ploeg. Datzelfde geldt voor doelman Thijs de Leede.

Rijnsburgse Boys ziet plotselinge vertrekker

Nada Jorn van Lunteren eerder zijn ‘ja-woord’ had gegeven aan Rijnsburgse Boys met betrekking tot een langer verblijf bij de club, is hij nu toch van gedachten veranderd. Van Lunteren heeft zijn contract bij de Derde Divisionist ingeleverd. “Ik heb diverse keren met de trainer gesproken, maar dit resulteerde in slechts één basisplek sinds mijn contractverlenging in december. Ik ben ooit op voetbal gegaan om wekelijks te spelen, daarom ga ik op zoek naar een nieuwe club waar ik wel elke week speel. Wat het wordt, weet ik nog niet. Ik zie wel wat er voorbijkomt”, aldus de woorden van Van Lunteren op de officiële website van Rijnsburgse Boys.

Van Hezel blijft Harkemase Boys trouw

Jorco van Hezel blijft ook na de zomer te bewonderen in het shirt van Harkemase Boys. De 28-jarige speler uit Groningen heeft aangegeven dat hij langer bij de club wil blijven. Na de zomer begint hij dan ook aan zijn derde seizoen bij de club in het rood en wit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD