maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: De Treffers, Barendrecht, FC Lienden, HHC, Rijnvogels, De Dijk en meer

Nieuwsflits: De Treffers, Barendrecht, FC Lienden, HHC, Rijnvogels, De Dijk en meer

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmatig de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Tweetal langer bij De Treffers

De Treffers is met goed nieuws naar buiten gekomen. De club uit de Tweede Divisie is erin geslaagd om flankspeler Coen Maertzdorf een extra seizoen en doelman Niels Kornelis zelfs twee extra seizoenen aan de club te verbinden. Voor Maertzdorf, die een verleden kent bij De Graafschap, betekent het zijn vierde seizoen bij De Trefers. Kornelis begint volgend seizoen aan zijn zesde seizoen. Beide spelers voelen zich helemaal thuis bij De Treffers en zijn blij met hun verlengingen.

Vierde seizoen voor Sanches bij Barendrecht

Ook bij Barendrecht is er een verlenger gemeld. De club kan ook volgend seizoen beschikken over Donny Navajas Sanches. De middenvelder begint volgend jaar aan zijn vierde seizoen in het shirt van de club. Dit seizoen staat de 24-jarige speler van Barendrecht alweer op zestien competitieduels. Hij scoorde tot op heden twee keer. In de KNVB-beker deed Sanches ook twee keer mee, maar daar vond hij het net niet.

FC Lienden stalt speler in Apeldoorn

FC Lienden heeft ervoor gekozen om een van zijn spelers tijdelijk elders onder te brengen. Mark Fennebeumer zal voor de rest van het seizoen uitgeleend worden aan CSV Apeldoorn. Eerder werd al bekend dat Fennebeumer na het lopende seizoen terug zou keren bij zijn oude liefde. Nu gebeurt dat dus eerder dan verwacht. Tussen 2008 en 2012 droeg de aanvaller ook al het shirt van de ploeg uit Apeldoorn. Hij verruilde die club in voor JVC Cuijk en kwam uiteindelijk bij FC Lienden terecht.

Contractverlenging bij HHC

HHC Hardenberg is naar buiten getreden met het goede nieuws dat Hamid Zarbaf langer voor de club behouden blijft. De verdediger heeft zijn contract bij de ploeg verlengt met één seizoen, wat ervoor zorgt dat hij na de zomer aan zijn derde seizoen bij HHC begint. “Ik ben blij dat ik volgend seizoen nog steeds speel voor HHC Hardenberg. Ik heb het naar mijn zin en voel mij gewaardeerd door zowel de club als het geweldige publiek. Het voelt fijn om onderdeel uit te maken van deze mooie familie”, aldus Zarbaf, die maar wat graag voor een nieuw seizoen terugkeert.

FC Rijnvogels neemt afscheid

FC Rijnvogels neemt in de zomer afscheid van Frank Guijt. De verdediger van de Derde Divisionist kwam bij de club uit Katwijk aan den Rijn maar zelden aan spelen toe bij de hoofdmacht van de club. Reden genoeg voor de mandekker om elders te gaan kijken voor een nieuwe club. Guijt speelde sinds 2015 voor FC Rijnvogels. Hij liet Voorschoten ’97 achter zich om zich te bewijzen bij de Derde Divisionist. Alhoewel hij daar wel een goede indruk achterliet en een contract afdwong bij de hoofdmacht, kwam hij uiteindelijk zelden aan spelen toe.

De Dijk versterkt zich met oud-international

De Dijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met een voormalig international. De ploeg gaat er vandoor met de 28-jarige Raymond Baten, die in het verleden nog uitkwam als international van Aruba. De middenvelder mag zich na Dani Braspenning en Jerghinio Sahadewsing de derde aanwinst noemen. Baten komt over van Quick. Met De Dijk hoopt de oud-international in de toekomst promotie naar de Tweede Divisie af te kunnen dwingen.

SteDoCo haalt aanvaller van Scheveningen binnen

SteDoCo heeft zijn selectie voor komend seizoen versterkt met een aanvaller van Scheveningen. Het is Rensy Barradas die volgend seizoen het shirt van de ploeg draagt. Dat betekent dat het avontuur van de aanvaller er na één seizoen alweer op zit bij Scheveningen. Hij kwam aan het begin van het seizoen oer van RVVH. Eerder speelde hij al voor Den Hoorn, TONEGIDO en Vitesse Delft.

Quick Boys ziet buitenspeler vertrekken

Quick Boys heeft melding gemaakt van het vertrek van een van zijn spelers. Robert Steemers keert volgend seizoen niet terug bij de club. Quick Boys heeft ervoor gekozen om geen verlenging aan te bieden aan Steemers. Hij is dit seizoen tot op heden maar één keer in actie gekomen voor de ploeg uit Katwijk. De komende periode kan de 25-jarige Steemers gebruiken om een nieuwe club te vinden.

Vente langer door bij Huizen

Wouter Vente zal ook volgend seizoen het shirt van Huizen dragen. De centrale verdediger heeft zijn verbintenis bij de ploeg in het groengele shirt met één seizoen verlengd. De voormalig jeugdspeler van FC Groningen gaat volgend seizoen aan zijn zesde seizoen bij Huizen beginnen. Wel maakte hij tussen die seizoenen nog een uitje naar Spakenburg, maar succesvol verliep dat avontuur niet. Bij Huizen is hij daarentegen wel een vaste kracht.

Versterking voor HSC’21

TC/Tubantia heeft gemeld dat HSC’21 zich voor volgend seizoen heeft versterkt met een speler van BWO. Job Derksen, een 21-jarige verdediger, draagt vanaf volgend seizoen het shirt van de ploeg uit Haaksbergen. Hij moet als opvolger dienen van Burak Basut, die HSC’21 juist verlaat om bij SVZW aan de slag te gaan.

Spits van Harkemase Boys vindt nieuwe club

Heine Uuldriks is erin geslaagd om een nieuwe club te vinden. De spits kwam in de afgelopen vijf jaar in actie voor Harkemase Boys, maar koos ervoor die club te verlaten omdat hij toe was aan iets nieuws. “Ik ben echt superblij dat ik volgend jaar voor vv Staphorst mag spelen. Vanaf het eerste moment dat ik met de TC van de club heb gesproken, is het gevoel goed geweest en wist ik zeker dat ik hier zo snel mogelijk heen wilde. Ik ken Staphorst natuurlijk al jaren en mede door de fanatieke supporters vond ik het altijd fantastisch om hier te spelen, ik kijk er daarom ook erg naar uit om volgend seizoen vol trots het blauwgeel te dragen”, aldus Uuldriks tegenover RTV Oost.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD