woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: De Dijk, FC Rijnvogels, Huizen, ASWH, Quick Boys, Harkemase Boys

Nieuwsflits: De Dijk, FC Rijnvogels, Huizen, ASWH, Quick Boys, Harkemase Boys

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Verhoeven langer bij De Dijk

Jeroen Verhoeven hangt zijn keepershandschoenen nog altijd niet aan de wilgen. De 36-jarige keeper van De Dijk heeft ervoor gekozen zijn contract met één seizoen te verlengen. De vaste doelman van de koploper van de Derde Divisie Zondag speelt sinds afgelopen zomer voor De Dijk. De oud-doelman van onder andere FC Utrecht en Ajax kwam over van FC Volendam. Lang dacht Verhoeven overigens niet na over contractverlenging, vertelde hij aan Het Amsterdamsche Voetbal. “Ik heb het naar mijn zin bij de club, De Dijk wil de selectie bij elkaar houden en is tevreden over mij. Dan hoef je niet lang te twijfelen.”

Wijmer verlengt bij FC Rijnvogels

Kevin Wijmer draagt ook na het lopende seizoen nog een jaar het shirt van FC Rijnvogels. De 25-jarige speler met een verleden bij de jeugdopleiding van Feyenoord, Voorschoten en VV Noordwijk, heeft bijgetekend. In het komende halfjaar kan FC Rijnvogels echter niet beschikken over Wijmer, die voor een half jaar naar Australië verkast voor zijn studie.

Troost eerste versterking voor Huizen

Huizen heeft zijn eerste versterking voor volgend seizoen binnen. Renee Troost verlaat Ter Leede om na de zomer in het shirt van Huizen te kunnen spelen. Financiële redenen en reistijd hebben ervoor gezorgd dat de verdediger ervoor gekozen heeft zijn huidige club te verlaten. Voorheen speelde de mandekker al voor onder andere AGOVV Apeldoorn en Rijnsburgse Boys.

ASWH langer door met routinier Van Driel

ASWH gaat een seizoen langer door met Mels van Driel. De routinier heeft er op dit moment al 5,5 seizoen bij de club uit Hendrik-Ido-Ambacht opzitten en gaat volgend seizoen dus aan zijn zevende seizoen beginnen. Voorheen droeg de Rotterdamse middenvelder het shirt van Excelsior, Fortuna Sittard en RBC Roosendaal. Ook speelde hij in de jeugdopleiding van Feyenoord.

SteDoCo heeft trainer en assistent-trainer te pakken

SteDoCo heeft zijn technische staf verlengt met Frans Adelaar en Cor Lems. De eerstgenoemde gaat aan de slag als hoofdtrainer van de club, terwijl de laatstgenoemde aanschuift als assistent-trainer. Oud-speler Adelaar heeft in zijn carrière al de nodige clubs onder zich gehad. Hij werkte al bij clubs als FC Utrecht, ADO Den Haag en De Graafschap. Oud-voetballer Lems was eerder als trainer actief bij RVVH.

Harkemase Boys haalt Beimers binnen

Berwout Beimers maakt de overstap van Hardegarijp naar Harkemase Boys. De middenvelder annex spits wordt gezien als een zeer talentvolle speler en draagt de bijnaam Pearel fan ‘e Wâlden. De oud-jeugdspeler van sc Heerenveen komt vanaf volgend seizoen in actie voor Harkemase Boys. “Het gevoel bij de club is heel goedEr komt ook altijd veel publiek kijken. Ik heb al er veel zin in!”, lezen we op de clubsite van de nieuwe club van Beimers.

Groot blijft bij Quick Boys

Jordy Groot maakt ook volgend seizoen deel uit van de selectie van Quick Boys. De 28-jarige speler beschikt in Katwijk weliswaar nog niet altijd over een basisplaats, toch is de Technisch Commissie tevreden over zijn inbreng en is het contractverlenging overeen gekomen. Voor zijn overgang naar Quick Boys was Groot speelzaam bij SJC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD