dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Barendrecht, VVSB, VVOG, Cuijk, HBS, Scheveningen, Hercules en IJsselmeervogels

Nieuwsflits: Barendrecht, VVSB, VVOG, Cuijk, HBS, Scheveningen, Hercules en IJsselmeervogels

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Barendrecht heeft goed en slecht selectienieuws

Barendrecht heeft gemeld dat het ook volgend seizoen de beschikking heeft over de 26-jarige Melvin Winterberg. De aanvaller is al drie seizoenen actief bij de club en heeft er nu voor gekozen om daar ook een vierde seizoen aan vast te knopen. Roy Rondeltap daarentegen heeft ervoor gekozen volgend seizoen zijn heil elders te zoeken. De reserve-doelman draagt na de zomer het shirt van Noordwijk.

Verlenger en vertrekker bij VVSB

VVSB heeft bekendgemaakt dat Guido Pauw ook volgend jaar weer te zien is bij de club. De 22-jarige centrumspits staat dit seizoen al op zestien competitieduels en wil graag nog een jaar langer door bij de club. die mening deelde de 21-jarige linkervleugelverdediger Sten Admiraal niet. De oud-speler van FC Utrecht vertrekt na de zomer bij VVSB en kwam dit seizoen niet verder dan twee duels.

Bruinier gaat voor derde seizoen

Jaime Bruinier gaat voor een derde seizoen in het shirt van VVOG. De 29-jarige verdediger annex middenvelder moest dit seizoen vooral vaak vanaf de zijkant toekijken omdat hij geteisterd werd door de nodige blessures. Desondanks heeft VVOG nog altijd vertrouwen in de routinier en ook zelf wilde hij graag bij VVOG blijven. Na de zomer begint hij dan ook aan zijn derde seizoen.

Renirie langer bij Cuijk, drie vertrekkers

Rik Renirie blijft JVC Cuijk ook na het lopende seizoen trouw. Het is geen geheim dat de ploeg uit de Derde Divisie graag spelers uit de eigen regio langer aan zich bindt en daar is de 26-jarige Renirie er één van. Thomas Schilders, Stevie Hattu en Dominique Scholten nemen op hun beurt allen afscheid van de club uit Cuijk. Alle drie de spelers gaan op zoek naar een nieuwe club.

HBS wekenlang zonder Van der Hurk

HBS hoeft de komende weken niet te rekenen op de aanwezigheid van Serano van der Hurk. De aanvaller heeft een enkelbreuk overgehouden aan de wedstrijd tegen Quick’20. Een ongelukkige sliding veroorzaakte de breuk. Of Van der Hurk zijn laatste wedstrijd voor HBS nu al gespeeld heeft, is afwachten. Hij is in ieder geval van plan de club na het lopende seizoen te verlaten.

Scheveningen heeft versterking te pakken

Scheveningen heeft zijn gelederen voor volgend seizoen versterkt met Robert Steemers. De 26-jarige speler was in de afgelopen jaren actief voor Quick Boys, maar na de zomer komt daar verandering in. De voormalig jeugdspeler van onder meer Ajax en ADO Den Haag is de eerste zomerse aanwinst voor komend seizoen voor Scheveningen.

Laokili gaat naar Hercules

Bilal Laokili heeft een nieuwe club gevonden. De 32-jarige middenvelder is op dit moment speelachtig voor Huizen, maar na het lopende seizoen verruilt hij die club voor Hercules. Hij is daarmee de eerste aanwinst van Hercules voor het nieuwe seizoen.

Opschoor weg bij IJsselmeervogels

IJsselmeervogels en Christian Opschoor hebben in onderling overleg besloten dat het beter is om afscheid van elkaar te nemen. Tenminste, in ieder geval als het gaat om zijn rol als hoofdscouting. De club wil graag nog bekijken of een andere rol voor Opschoor mogelijk is, maar na onderling overleg is alvast besloten dat het klaar is met zijn huidige rol. IJsselmeervogels gaat op zoek naar een opvolger.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD