maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Barendrecht, Spakenburg, Excelsior Maassluis, Quick Boys en Dongen

Nieuwsflits: Barendrecht, Spakenburg, Excelsior Maassluis, Quick Boys en Dongen

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Barendrecht langer door met Stolte

Barendrecht heeft Richard Stolte voor een nieuw seizoen binnenboord weten te houden. De aanvallende middenvelder begint volgend seizoen aan zijn tweede seizoen in het shirt van Barendrecht nadat hij in het verleden speelde voor sc Heerenveen, Fortuna Sittard, FC Emmen en Excelsior. Dit seizoen staat de middenvelder op zes competitieduels en scoorde hij één keer. De eerste seizoenshelft had Stolte nodig om te herstellen van een blessure.

Spakenburg neemt afscheid van Sanders

De Technische Commissie van Spakenburg heeft in goed overleg met Tim Sanders besproken dat de wegen van beide partijen na het lopende seizoen scheiden. De centrale verdediger kampte de laatste maanden veelvuldig met blessures en deed dit seizoen dan ook maar in tien competitieduels mee. Daarin scoorde de mandekker toch twee keer. Na twee seizoenen in het shirt van Spakenburg komt er echter een eind aan het avontuur van de 31-jarige speler in het voormalig vissersdorp.

Vink blijft Excelsior Maassluis trouw

Excelsior Maassluis hoeft nog geen afscheid te nemen van Kevin Vink. De boomlange centrumspits heeft zijn ‘jawoord’ gegeven voor nog een seizoen in het shirt van de club. Het betekent voor de oud-speler van onder meer Excelsior en RKC Waalwijk zijn achtste seizoen in het shirt van Excelsior Maassluis sinds zijn tweede periode vanaf 2010. Dit seizoen staat Vink al op 21 competitieduels, vier doelpunten en vijf assists.

Nieuw contract voor Mahmoed bij Quick Boys

Quick Boys had zijn pijlen gericht op een langer verblijf van Mohamad Mahmoed en met de verlenging van zijn contract is de club daar nu in geslaagd. De 22-jarige verdedigende middenvelder gaat volgend seizoen aan zijn tweede seizoen beginnen bij de club. Tot op heden staat Mahmoed op zestien wedstrijden in het shirt van Quick Boys.

Achttien spelers sowieso langer bij Dongen

Dongen heeft achttien spelers al binnen voor het volgende seizoen. Jordy Zielschot, Mitchell van der Stappen, Remon Koenen, Jaap van der Waarden, Glenn Kools, Tom Kolkert, Giovanni Henskens, Mart van Bree, Jan Gerrits, Daan Poelmans, Tom Waltman, Luuk Hultermans, Paul van Zon, Floris Wouters, Rob Roovers, Nout Hendrikx, Nick Smans en Valentijn Hermans zien we allen ook volgend seizoen in de selectie van de club uit de Derde Divisie Zondag. Van Jorik Mijnhijmer is bekend dat hij de club verlaat.

HCS’21 ziet Wilens vertrekken

Robert Wilens neemt na het lopende seizoen afscheid van Achilles’12. De aanvaller kwam bij zijn huidige club HSC’21 nog maar zelden aan spelen toe en dat had vooral te maken met de nodige blessures waar hij last van had. Verder dan drie optredens kwam de 32-jarige speler dit seizoen dan ook niet. Achilles’12 wordt zijn nieuwe club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD