maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Barendrecht, Lienden, Spakenburg, Magreb'90, DVS'33, ONS, Rijnvogels

Nieuwsflits: Barendrecht, Lienden, Spakenburg, Magreb’90, DVS’33, ONS, Rijnvogels

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Nieuwe doelman voor Barendrecht

Lee-Quincy Cheuk-A-Lam is de nieuwste aanwinst van Barendrecht. De 27-jarige doelman speelde voorheen bij onder meer Deltasport, ASWH en in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Samen met Marc van Splunter en Ryan Vos zal Cheuk-A-Lam strijden om de plek onder de lat bij Barendrecht.

FC Lienden shopt weer bij Magreb’90

FC Lienden heeft zijn tweede speler van Magreb’90 te pakken. Nadat eerder al bekend werd dat Jawad Bellahsan de overstap zou maken van Magreb’90 naar FC Lienden, volgt nu ook Emilio Samsey. De 23-jarige verdediger speelde in het verleden onder meer voor Sparta Rotterdam en FC Oss in de Jupiler League. Ook kwam hij uit in de jeugdopleiding van Feyenoord. Met FC Lienden gaat hij een nieuw avontuur aan.

Spakenburg vist middenvelder op

Spakenburg heeft met Tom Menting een derde speler in een week gehaald. De 22-jarige komt over van Willem II. In Tilburg speelde hij op amateurbasis in het beloftenteam en zat afgelopen seizoen niet één keer bij de selectie van het eerste elftal. Eerder kwam hij een aantal jaar uit bij De Graafschap, in Doetinchem kwam hij ook niet verder dan de bank. Daarop gaat hij het nu een stapje lager proberen.

DVS’33 Ermelo haalt speler van NEC

DVS’33 Ermelo heeft zijn selectie versterkt met Jeroen Buitenhuis. De jonge middenvelder heeft er mede door een meniscusblessure een teleurstellend seizoen opzitten bij NEC Nijmegen. Met zijn overgang naar DVS’33 kiest de oud-speler van onder meer Vitesse, AGOVV en PEC Zwolle nu voor zekerheid. “Nu ben ik weer fit en is het voor mijn ontwikkeling belangrijk dat ik veel aan spelen toekom. Ik hoop dat volgend seizoen bij DVS’33 Ermelo te doen”, aldus Buitenhuis op de clubsite van de club uit Ermelo.

Gewilde Fatima kiest voor ONS Boso Sneek

Serge Fatima speelt vanaf komend seizoen in het shirt van ONS Boso Sneek. In de voetbalwereld werd flink gevochten om de 21-jarige verdediger, die door FC Groningen werd opgeleid. Hij koos er uiteindelijk voor om PKC’83 achter zich te laten om volgend seizoen in Sneek aan voetballen toe te komen.

De Ruiter versterkt FC Rijnvogels

FC Rijnvogels moest op zoek naar een nieuwe goalie nadat bekend werd dat Peter Messemaker ermee zou stoppen. In die zoektocht is de ploeg terecht gekomen bij Wesley de Ruiter, die vorig seizoen nog uitkwam voor Rijnsburgse Boys. De voormalig speler van onder meer FC Utrecht, RKC Waalwijk en FC Emmen is nu toegevoegd aan de selectie van FC Rijnvogels voor komend seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD