maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagNieuwsflits: Barendrecht, Excelsior Maassluis, Hercules, OFC

Nieuwsflits: Barendrecht, Excelsior Maassluis, Hercules, OFC

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmatig de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Verlenging bij Barendrecht

Barendrecht is erin geslaagd om een van zijn spelers langer voor de club te behouden. Het is Bas Mourits die ervoor gekozen heeft om ook volgend seizoen het shirt van de club uit de Tweede Divisie te dragen. Het betekent voor de aanvaller zijn vijfde seizoen in het shirt van Barendrecht. Dit seizoen was hij in de negentien competitieduels waarin hij meedeed goed voor één goal. Vorig seizoen stond zijn teller aan het eind van het seizoen zelfs op twaalf goals. Barendrecht eindigde toentertijd op de vijfde plek.

Goed nieuws voor Exclsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Kevin Ringeling en Daan Blij. Beide spelers zijn akkoord over een nieuw seizoen bij de club uit Maassluis. De 23-jarige aanvaller Blij deed dit seizoen al in elf competitieduels mee voor Excelsior Maassluis en scoorde tot op heden één keer. De achttienjarige middenvelder Ringeling krijgt minder speelminuten. Hij deed slechts één duel mee, maar speelde daarin wel direct de gehele wedstrijd.

Zeer slecht nieuws voor Hercules

Hercules heeft zeer slecht nieuws ontvangen omtrent Rob Rietveld. De club kan al enige tijd niet beschikken over de aanvoerder in verband met een liesblessure, maar het wordt alleen maar erger. Verwacht was dat Rietveld inmiddels wel weer bijna op de weg terug zou zijn, maar niets is minder waar. In het Algemeen Dagblad is te lezen dat de verdediger nog minimaal acht weken zal moeten toekijken. Dat is in ieder geval de eigen prognose van Rietveld.

OFC versterkt zich met Go Ahead-middenvelder

Donny Reugebrink is voortaan in het shirt van OFC te bewonderen. De 23-jarige middenvelder heeft ervoor gekozen om Go Ahead Eagles achter zich te laten om elders eindelijk weer aan speelminuten te komen. Bij OFC hoopt hij die kans te krijgen, al had Reugebrink ook een andere keuze kunnen maken. “Ik heb wel met wat andere clubs uit de Jupiler League meegetraind, maar daar kwamen we niet uit. Toen dacht ik: ik ga wat dichter in de buurt voetballen. Ik ken ook een paar jongens bij OFC. Romano (De Jonge) ken ik van vroeger en Rachid (El Yaghmouri) ken ik van zaalvoetbal”, aldus Reugebrink tegenover Het Amsterdamsche Voetbal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD