maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: AFC, GVVV, ODIN'59, JVC Cuijk en OJC Rosmalen

Nieuwsflits: AFC, GVVV, ODIN’59, JVC Cuijk en OJC Rosmalen

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Drie jeugdspeler in selectie AFC

Richey Speelman, Joost Hommenga en Kenneth Aninkora hebben te horen gekregen dat ze volgend jaar doorstromen naar de selectie van de hoofdmacht van AFC. De drie jeugdspelers schuiven na de zomerse stop door naar de eerste selectie van trainer Ton du Chatinier. Voor Aninkora is dat niet geheel nieuw meer. Hij behoorde onlangs al eens tot de selectie van het eerste elftal.

Contractverlenging bij GVVV

GVVV is erin geslaagd om Mourad Marbouh langer voor de club te behouden. De 27-jarige verdediger had nog een contract tot het eind van het seizoen bij de club uit Veendaal, maar inmiddels is er een overeenstemming bereikt over een verlenging voor één jaar. Marbouh is daarmee de zeventiende speler die is vastgelegd voor komend seizoen.

ODIN’59 haalt topscorer van United/DAVO binnen

ODIN’59 heeft zijn selectie voor volgend seizoen versterkt met Levy van Nispen. De 21-jarige aanvaller heeft er tot op heden een goed seizoen op zitten bij United/DAVO. Bij de zondag tweedeklasser is Van Nispen met veertien doelpunten de topscorer van de club. In het verleden droeg de jongeling al het shirt van onder meer Ajax en HFC Haarlem.

JVC Cuijk ziet Van der Laan langer blijven

Jordie van der Laan is nog niet van plan om JVC Cuijk te verlaten. De 23-jarige spits heeft een overeenkomst bereikt met Cuijk om ook volgend seizoen het shirt van de ploeg te dragen. Afgelopen winter liet Van der Laan FC Lienden achter zich om de overstap te maken naar Cuijk. Daar speelde hij ook eerder in zijn carrière al.

Aanwinst voor JVC Cuijk

JVC Cuijk heeft ook een nieuwe speler aan de club weten te binden. Furkan Alakmak laat OJC Rosmalen achter zich om na de zomer in het shirt van JVC Cuijk te kunnen schitteren. Met Alakmak haalt Cuijk een veelzijdige speler binnen, die op alle posities in de aanval tot zijn recht komt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD