donderdag, februari 25, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Nieuwe verdediger voor DVS'33: 'De speelstijl van de ploeg past goed bij...

Nieuwe verdediger voor DVS’33: ‘De speelstijl van de ploeg past goed bij mij’

DVS’33 heeft de selectie per direct weten te versterken met Nicky van Hilten (Op de foto in het midden). De verdediger was transfervrij nadat Almere City FC in de zomer van 2020 zijn aflopende contract niet wenste te verlengen. De vereniging uit Ermelo maakte de komst van de nieuwste aanwinst wereldkundig via de officiële kanalen.

De 23-jarige Van Hilten plaatste zijn handtekening onder een contract voor anderhalf seizoen bij DVS’33. Hij doorliep de jeugdopleiding van Almere City FC en speelde in zijn laatste seizoen ook enkele wedstrijden in het eerste elftal van de club. Op de website van zijn nieuwe vereniging gaf hij tekst en uitleg over zijn keuze om te gaan spelen voor DVS’33. ,,Ik kende DVS al via mijn oud-ploeggenoten Adriaan Kruisheer en Tarik Evre. De speelstijl van de ploeg past goed bij mij en ik hoop dat ik mijn kwaliteiten als opkomende back daar kan gaan laten zien. Ik kan zowel uit de voeten op de rechter- als linkerflank. Als verdediger sta ik mijn mannetje, maar ik kom graag mee op om aan te vallen. Ik kijk er naar uit om aan te sluiten bij de groep”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments