Volg ons

Podcast

Nieuwe ontwikkelingen = een nieuwe Voetbal247-Podcast!

Nieuwe ontwikkelingen = een nieuwe Voetbal247-Podcast!

Wie had dat gedacht: van mogelijk voetballen zonder publiek, naar gewoon starten op 5 september als toekomstmuziek? De ontwikkelingen naar aanleiding van de coronacrisis volgden elkaar in rap tempo op. Niet alleen komt deze aflevering uit op de dag na dat vele kantines voor het eerst sinds maart weer de deuren mogen openen voor publiek, maar ook hoorde we dat we op 5 september ook weer aftrappen voor hopelijk weer een mooi seizoen in de top van het amateurvoetbal!

Redenen te over dus om weer eens bij elkaar te komen om de belangrijkste ontwikkelingen te bespreken. De bezetting zal wel iets anders zijn. Gezien de enorme spanningen die tegenwoordig de cultuur en de toon van voetbalpraatprogramma’s bepalen, hebben wij besloten om presentator Dimitri van Tuijl wel op tijd met vakantie te sturen, Niels Veldhoven neemt de honneurs waar en zal in de studio van RTV Katwijk (onze dank is enorm) zijn presentatiedebuut maken met de vaste tafelheren Henk Kasius & Jelmer Geerds aan zijn zijde.

Het plotselinge vertrek van Kees Spaan bij Kozakken Boys, de oefenprogramma’s die massaal bekend worden gemaakt, de kriebels in de buik voor wat er komen gaat in het komende seizoen: het wordt allemaal weer besproken. Daarnaast bellen we met Rogier Veenstra (ASWH) en hebben we “live” contact met Tiel, daar waar de eerste balomwenteling van het nieuwe seizoen gelijk valt met de opname van de Voetbal247-Podcast.

Donderdagmiddag staat hij weer vers van de pers voor je klaar op de welbekende platforms.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Podcast